Το Honor θα ξεκινήσει μια τηλεόραση με αναδυόμενη κάμερα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Honor παρουσίασε ορισμένα χαρακτηριστικά του Vision TV, της Smart TV 55 ιντσών που θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 9 Αυγούστου 2019. Με μεγάλη έκπληξη: η παρουσία μιας αναδυόμενης κάμερας για αναγνώριση προσώπου. Ναι, ναι, σε τηλεόραση.

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετούς μήνες, η Honor θέλει να κυκλοφορήσει μια έξυπνη τηλεόραση το 2019. Ένας τομέας που προσελκύει πολλούς κινέζους κατασκευαστές smartphone, καθώς η Huawei και η OnePlus θα πρέπει επίσης να προσφέρουν ένα τέτοιο προϊόν τους επόμενους μήνες. Ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της Honor, εκμεταλλεύτηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο Διαδικτύου για Κινητά που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα για να αποκαλύψει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη μελλοντική τηλεόραση Honor Vision.

Η Honor ανακοινώνει το Vision TV: 55 ίντσες, Smart TV και… μια αναδυόμενη κάμερα!

Η πρώτη εντυπωσιακή λεπτομέρεια, που μπορείτε να δείτε στην παραπάνω οπτική, η τηλεόραση είναι εξοπλισμένη με μια αναδυόμενη κάμερα κρυμμένη στο πάνω μέρος της οθόνης. Μια τεχνολογία που έχει γίνει κοινή στα smartphone αλλά δεν περιμέναμε να δούμε τη μεταφορά σε τηλεόραση. Σε συνδυασμό με ένα NPU (τσιπ αφιερωμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη), θα επιτρέψει στη συσκευή να προσφέρει μια επιλογή αναγνώρισης προσώπου. Παραμένει αυτό που θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει. Σε κινητά, αυτή η λειτουργία χρησιμοποιείται για ξεκλείδωμα, κάτι που δεν έχει νόημα σε μια τηλεόραση. Μπορεί κανείς να φανταστεί ένα σύστημα με το οποίο η τηλεόραση θα προσαρμόζει το περιεχόμενο που εμφανίζεται στην οθόνη ανάλογα με το άτομο που παρακολουθεί, για παράδειγμα. Αλλά ο Τζορτζ Ζάο δεν είπε περισσότερα και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο πριν μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης: OnePlus TV: η μάρκα θα ξεκινήσει μια έξυπνη τηλεόραση 4K το 2019

Για τα υπόλοιπα, μαθαίνουμε ότι η τηλεόραση Honor Vision είναι εξοπλισμένη με ένα τσιπ HiSilicon Hongu 818 με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή. Θα εμφανίζει 8K στα 30 fps και 4K στα 120 fps. Προσφέρει διαγώνια κλασική οθόνη 55 ιντσών. Μετά από αυτήν την προεπισκόπηση, θα μάθουμε περισσότερα πολύ σύντομα: η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 9 Αυγούστου 2019, καθώς και την ημερομηνία του Huawei Developers Conference.

Πηγή: GizmoChina