Το Grasshopper είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για Android

Το Grasshopper είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό για Android

Πολλοί από εσάς σίγουρα θα ξέρετε Ντουολίνγκο, η εκπαιδευτική εφαρμογή που υπόσχεται να διδάξει γλώσσες μέσω σύντομων μαθημάτων περίπου 5 λεπτών την ημέρα. Ακρίδα, αναπτύχθηκε από την περιοχή 120, βασίζεται στην ίδια ιδέα και μηχανισμό, ωστόσο σχετίζεται με τον κόσμο της κωδικοποίησης.

Το Grasshopper είναι η απάντηση της Google στο Apple Swift Playground

Η εκμάθηση του προγράμματος μπορεί να φαίνεται σαν ένας πραγματικός εφιάλτης όταν την πλησιάζει για πρώτη φορά, αλλά δεν διαφέρει τόσο πολύ από τη μελέτη μιας ξένης γλώσσας ή οποιουδήποτε άλλου γνωστού θέματος. Πίσω από την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής, προφανώς διατίθεται και στα δύο Play Store από ό, τι στο App Store, υπάρχει το Google, και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα είναι η γλώσσα που θα μάθετε JavaScript.

Για τους άγνωστους, στην πραγματικότητα, οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για εκτέλεση σε Android έχουν τη βάση της γλώσσας JavaScript. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία Mountain View ευθυγραμμίζεται επίσης με το έργο που ανέλαβε η Apple με το δικό της Παιδική χαρά Swift.

Το αποτέλεσμα που θέλουν να επιτύχουν και οι δύο μάρκες είναι προφανώς να μοιραστούν τον κόσμο της κωδικοποίησης με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους διατηρήστε την ποιότητα της εφαρμογής υψηλή το οποίο στη συνέχεια θα δημοσιευτεί στα σχετικά ψηφιακά καταστήματα.

Συγκεκριμένα, το Grasshopper επιβεβαιώνει ότι στο μέλλον θα υποστηρίζονται περαιτέρω γλώσσες προγραμματισμού, επεκτείνοντας έτσι την επιλογή για όλους τους πελάτες που αποφασίζουν να προσεγγίσουν τον κόσμο των προγραμματιστών για πρώτη φορά.

ΠΗΓΗ: Google Play Store