Το Google Stadia υποστηρίζει επιτέλους τρόπαια

Το Google Stadia υποστηρίζει επιτέλους τρόπαια

Μία από τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της Google σχετικά με την υπηρεσία ροής παιχνιδιών Google Stadia ήταν η ενοποίηση των τροπαίων από την πρώτη μέρα. Στην πραγματικότητα, η υπηρεσία ξεκίνησε με ορισμένα μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης αυτής των τροπαίων. Αφού εισήγαγε τότε υποστήριξη στο ψηφιακό κατάστημα από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ο γίγαντας του Mountain View τελικά εισήγαγε υποστήριξη για τρόπαια.

Τα τρόπαια στο Google Stadia λειτουργούν ακριβώς όπως σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Όταν ολοκληρώσετε συγκεκριμένους στόχους στα παιχνίδια, θα δείτε μια νέα ειδοποίηση να σας ενημερώνει για το τι έχει επιτευχθεί. Όπως υποσχέθηκε η Google, τα τρόπαια έχουν μετρηθεί στο παρασκήνιο από την κυκλοφορία του Stadia, οπότε ίσως έχετε ήδη συλλέξει μερικά. Μπορείτε να τα δείτε στο Stadia.com πατώντας το tab και το shift, κάνοντας κλικ στο avatar και μεταβαίνοντας στο Trophies. Στο Chromecast, απλώς πατήστε το κουμπί Stadia και ακολουθήστε τα ίδια βήματα στον Ιστό. Μπορείτε επίσης να δείτε τα αποτελέσματα άλλων όταν επισκέπτονται τα προφίλ τους.

Τρόπαια Google Stadia

Παραδόξως, ωστόσο, προς το παρόν στην εφαρμογή Stadia για smartphone και tablet δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην ενότητα που είναι αφιερωμένη στα τρόπαια. Η Google πιθανότατα έχει ήδη σχέδια να ενημερώσει την εφαρμογή με αυτό τον τρόπο τις επόμενες ώρες.

Μετά από μια όχι τόσο θετική αρχή για αυτό που έχει περιγραφεί από πολλούς ως «επαναστατική υπηρεσία τυχερών παιχνιδιών», το Google Stadia αρχίζει να παίρνει την οριστική του μορφή. Θα πρέπει να δούμε πώς θα διαχειριστεί όταν το PlayStation Now επεκταθεί και σε smartphone (αυτή τη στιγμή είναι συμβατό μόνο με PS4 και PC) και η Microsoft θα ξεκινήσει το xCloud της.

VIA FONTE