Το Google Stadia κυκλοφορεί την εφαρμογή του στο Play Store: κατεβάστε το τώρα

Το Google Stadia κυκλοφορεί την εφαρμογή του στο Play Store: κατεβάστε το τώρα

Το Google Stadia δικαιούται τώρα μια εφαρμογή στο Play Store. Αυτό θα πρέπει να επιτρέπει κατά την εκκίνηση της υπηρεσίας να παίζει απευθείας σε smartphone ή tablet Android. Όταν ανοίξει, η εφαρμογή εμφανίζει ένα teaser του Destiny 2.

Η κυκλοφορία του Google Stadia πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2019, αλλά η Google έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της. Έτσι, η εφαρμογή Google Stadia εμφανίστηκε στο Play Store αυτήν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019. Όλα συνοδεύονται από μερικά στιγμιότυπα οθόνης. Ανακαλύπτουμε μια εφαρμογή με σκοτεινή λειτουργία από την αρχή, οργανωμένη γύρω από τρεις καρτέλες.

Ο πρώτος, Κατάστημα, είναι προφανώς πού θα είναι δυνατή η αγορά παιχνιδιών που μπορούν να παιχτούν αμέσως. Η καρτέλα Σπίτι θα σας επιτρέψει να βρείτε τα παιχνίδια σας, όλα παρουσιάζονται με τη μορφή μωσαϊκού εξωφύλλων. Τέλος η καρτέλα Εξερευνώ μοιάζει με ένα είδος χρονοδιαγράμματος που επικεντρώνεται στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις ειδήσεις γύρω από το Stadia.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι “κλειδωμένη”. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εκτόξευσης, θα σας υποδεχτεί μια εικόνα του Destiny 2 – ένα από τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια, η εφαρμογή Stadia θα προσφέρει εγγραφή στον λογαριασμό σας Google. Αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε το τελευταίο βήμα χωρίς κωδικό πρόσκλησης. Ποια, φανταζόμαστε, διανέμονται από την Google αυτή τη στιγμή σε μια χούφτα δοκιμαστών beta.

Διαβάστε επίσης: Google Stadia – ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή συνδρομής και παιχνίδια

Πραγματοποιήστε λήψη του Google Stadia από το Play Store ή απευθείας από το APK

Για να κατεβάσετε το Google Stadia, υπάρχουν δύο επιλογές σε αυτό το στάδιο: το Play Store ή ιστότοποι τρίτων για λήψη του APK ως APK Mirror. Ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Google Stadia στο Play Store

Google Stadia στο APK Mirror