Το Google Play Store θα αναπαράγει αυτόματα βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 4 Σεπτεμβρίου 2019 στις 14 ώρες και 22 λεπτά

Το Google Play Store θα αναπαράγει αυτόματα τα βίντεο που παρουσιάζουν τις εφαρμογές από τον Σεπτέμβριο του 2019, τα οποία ανακοινώθηκαν επίσημα από την Google. Δεν εκπλήσσει, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα στις ρυθμίσεις του καταστήματος.

“Το Google Play Store θα ξεκινήσει αυτόματα την αναπαραγωγή των βίντεο που αναφέρονται στο κατάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2019” Η Google εξηγεί στον επίσημο ιστότοπό της. Αυτή η επιλογή αυτόματης αναπαραγωγής στοχεύει “Βοηθώντας περισσότερους χρήστες να ανακαλύψουν εφαρμογές καταστήματος με μια ματιά”, καθορίζει την εταιρεία Mountain View.

Διαβάστε επίσης: APK Google Play Store – Νέα σχεδίαση κυκλοφορεί

Google Play Store: η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο φτάνει τον Σεπτέμβριο του 2019, προειδοποιεί η Google

Προκειμένου να προετοιμαστεί για την ανάπτυξη του Autoplay, η Google ζητά από τους προγραμματιστές να το κάνουν δαιμονοποιήστε βίντεο YouTube προορίζονται να παρουσιάσουν την αίτησή τους πριν από την 1η Νοεμβρίου 2019. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να προσθέσουν ένα βίντεο που δεν δημιουργεί έσοδα. “Εάν αυτά τα βίντεο δημιουργούν έσοδα, ενδέχεται να εμφανίζουν διαφημίσεις, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους χρήστες.” Η Google εξηγεί. Ο καθαρός γίγαντας φοβάται προφανώς ότι οι χρήστες του Διαδικτύου θα συγχέουν την εφαρμογή που παρουσιάζεται με τη διαφήμιση που θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανιστεί.

Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε προφανώς απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή αν θέλετε, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το 9to5Google. Ομοίως, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ανάγνωση μόνο εάν το smartphone σας είναι συνδεδεμένο σε δίκτυο Wifi για να αποφύγετε την περιττή εξάντληση του φακέλου δεδομένων 4G. Για να κάνετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και στη συνέχεια στην “αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο”.

Για να επωφεληθείτε από αυτήν τη νέα δυνατότητα το συντομότερο δυνατό, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε το APK από το Google Play Store στον ιστότοπο APKMirror. Τι πιστεύετε για αυτήν την αλλαγή; Βρίσκετε τα βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής ενοχλητικά ή ενοχλητικά; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Πηγή: 9to5Google