Το Google Pixel 4 XL είναι εξαιρετικά εύθραυστο: αυτό το τεστ αντοχής το αποδεικνύει

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Νοεμβρίου 2019 στις 16 ώρες 01 λεπτό

Το Google Pixel 4 XL μόλις πέρασε στα εξειδικευμένα χέρια του Zack Nelson, του YouTuber που είναι πιο γνωστό ως Jerry Rig Everything. Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, το smartphone απέτυχε εντελώς στο τεστ άγχους του βιντεογράφου. Η ναυαρχίδα έχει πράγματι ολοκληρώσει τη δοκιμή στροφής σε κακή κατάσταση. Οι ευαίσθητες ψυχές απέχουν.

Αρχικά, ο Jerry Rig Everything είναι εξοπλισμένος με ένα κοπτικό για δοκιμή Αντοχή στην οθόνη AMOLED 6,3 ιντσών καλυμμένο με προστασία Corning Gorilla Glass 5. Από αυτήν την πλευρά, το Google Pixel 4 XL είναι τόσο στιβαρό όσο οι περισσότερες συσκευές πέρασαν στον πάγκο δοκιμών του βιντεογράφου φέτος. Ίδια ιστορία για όλους τους αισθητήρες που βρίσκονται στο παχύ περίγραμμα στην κορυφή της οθόνης.

Διαβάστε επίσης: η δοκιμή μας για το Google Pixel 4 XL

Το Google Pixel 4 XL αποτυγχάνει εντελώς στο τεστ άγχους Jerry Rig Everything

Ακόμα οπλισμένος με τον κόφτη του, ο Τζέρι Ριγκ Τα πάντα γρατσουνίζει τις πλευρές του smartphone. Χωρίς έκπληξη, το χρώμα βγαίνει πολύ εύκολα. Ο βιντεογράφος προειδοποιεί για τυχαίες πτώσεις του Pixel 4 XL. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα σοκ είναι πιθανό να αφήσουν σημαντικά σημάδια στην επίστρωση. “Το στρώμα βαφής είναι πολύ λεπτό” εκφράζει τη λύπη του για τον Jerry Rig τα πάντα.

Στη συνέχεια, αντιμετωπίζει τον διπλό οπίσθιο αισθητήρα φωτογραφιών που είναι τοποθετημένο σε ένα τετράγωνο όπως το iPhone 11 Pro και το Huawei Mate 20. Η κάμερα, καλυμμένη με προστατευτικό γυαλί, δέχεται τις επιθέσεις του Jerry αρκετά καλά. Σε κανονική χρήση, επομένως δεν πρέπει να καταστρέψετε την κάμερα.

Όπως πάντα, ο Τζέρι Ριγκ Όλα τελειώνει το τεστ στρες με ένα τεστ στροφής. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής, προσπαθεί να λυγίσει τη δομή του smartphone με τα γυμνά χέρια του. Δυστυχώς, και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, το Pixel 4 XL σπάει γρήγορα υπό πίεση. Το γυαλί που καλύπτει τη συσκευή σπάει ακόμη και σε τέσσερα διαφορετικά μέρη. Προφανώς, η θέση των κεραιών, τόσο στην κορυφή όσο και στο κάτω μέρος, αποδυναμώνει ολόκληρη τη δομή.

“Δεν είχα σπάσει ένα smartphone διπλώνοντάς το για μεγάλο χρονικό διάστημα” σημειώνει ο βιντεογράφος. Αυτές τις μέρες, τα περισσότερα smartphone υψηλής ή μεσαίας κατηγορίας είναι πράγματι αδύνατο να αναδιπλωθούν με αυτόν τον τρόπο. Θα θυμόμαστε επίσης ότι το Pixel 3a, το μεσαίο εύρος της Google, πέρασε το τεστ Jerry Rig Everything bend με ιπτάμενα χρώματα. Εν ολίγοις, το Pixel 4 XL ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο εύθραυστα smartphone στην τρέχουσα αγορά.