Το Google Pixel 4 XL είναι γεμάτο από νέες φωτογραφίες πολύ πριν από την κυκλοφορία

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 19 Νοεμβρίου 2019 στις 15 ώρες και 59 λεπτά

Θα καταλήξουμε πραγματικά να γνωρίζουμε τα πάντα πριν από την κυκλοφορία του. Ο ιστότοπος Nextrift έχει πράγματι δημοσιεύσει φωτογραφίες και πρόσθετες λεπτομέρειες στο Google Pixel 4 XL, φωτογραφίες που σας επιτρέπουν να εκτιμήσετε το τελευταίο από κάθε γωνία.

Φωτογραφική πίστωση: Nextrift

Τεχνολογικός γίγαντας Google θα οργανώσει το 15 Οκτωβρίου την επόμενη εκδήλωσή του “Made by Google” με τεχνολογικές επιδείξεις και μια μεγάλη παράσταση. Με την ευκαιρία αυτή θα παρουσιαστούν επίσημα τα νέα Pixel 4 και Pixel 4 XL. Προς το παρόν, οι φήμες για το σχεδιασμό και τις δυνατότητές τους αυξάνονται. Είδαμε ένα πολύ σύντομο βίντεο του Pixel 4 στις αρχές του μήνα. Τελευταίες πληροφορίες: Η Nextrift ισχυρίζεται ότι κατέχει ένα αντίγραφο προπαραγωγής του Pixel 4 XL και δημοσίευσε φωτογραφίες και πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή.

Βιομετρική ασφάλεια αντί για σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Google Pixel 4
Φωτογραφική πίστωση: Nextrift

Η συσκευή που εμφανίζεται είναι το μοντέλο Σαφώς λευκό (οι άλλες δύο επιλογές θα ήταν Just Black και Oh έτσι Orange). Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Nextrift, μπορούμε να παρατηρήσουμε τη μεγάλη τετράγωνη μονάδα στο πίσω μέρος που στεγάζει τους αισθητήρες φωτογραφιών και για τις οποίες μιλούσαμε εδώ και καιρό. Ως εκ τούτου, αναμένεται ριζική αλλαγή όσον αφορά τον οπίσθιο σχεδιασμό σε σύγκριση με το Pixel 3 XL που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή: δεν υπάρχει πλέον σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η νέα διαδικασία ξεκλειδώματος συσκευής Face Unlock βασίζεται στη σάρωση προσώπου και απαιτεί από τους χρήστες να τοποθετήσουν το κεφάλι τους σε κύκλο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε εφαρμογές για την επαλήθευση της ταυτότητας του κατόχου του τηλεφώνου για πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, μετάβαση απευθείας στην τελευταία οθόνη που χρησιμοποιήθηκε μετά το ξεκλείδωμα ή ενεργοποίηση μιας ρύθμισης που απαιτεί τα μάτια τους να είναι ανοιχτά.

Να θυμάστε ότι η συσκευή διαθέτει Οθόνη AMOLED 6,23 ιντσών ενημερώθηκε σε 90Hz με μια λειτουργία που ονομάζεται Smooth Display. ο Pixel 4 XL είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon 855 με μνήμη 6 GB, αποθήκευση 128 GB, κάμερα 12,2 Mpx και μπαταρία χωρητικότητας 3.700 mAh. Να μην συγχέεται με το SoC 855+, το οποίο είναι πιο ισχυρό, αλλά δεν επιλέχθηκε.

Σημειώστε ότι η Nextrift συνέκρινε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με το Pixel 4 XL και το Samsung Galaxy S10 +, τις οποίες δοκιμάσαμε τον περασμένο Μάρτιο. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι φωτογραφίες του μελλοντικού 4 XL έχουν καλύτερη συντήρηση των λεπτομερειών. ο Η αναπαραγωγή χρωμάτων είναι επίσης πιο πιστή στην πραγματικότητα. Ωστόσο, φαίνεται ότι το ζουμ δυσκολεύεται να εστιάσει σε πιο κοντινά θέματα. Θα σας πούμε στις 15 Οκτωβρίου για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα smartphone της Google. Αλλά με αυτήν τη χιονοστιβάδα διαρροών, τι θα απομείνει για να παρουσιάσει η Google;

Google Pixel 4
Φωτογραφική πίστωση: Nextrift

Πηγή: Nextrift