Το Google Pixel 4 αποκαλύπτεται, η εφαρμογή CamScanner κρύβει ένα κακόβουλο λογισμικό, το Android 10 έρχεται στο OnePlus, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Pixel 4 αποκαλύπτεται από κάθε γωνία σε νέες εικόνες, το κακόβουλο λογισμικό Android μολύνει την εφαρμογή CamScanner που είναι διαθέσιμη στο Plzu Store, το OnePlus θα μπορούσε να αναπτύξει Android στα smartphone του ταυτόχρονα με το Google … πρόσφατος.

Πολύ απασχολημένος απολαμβάνοντας τον ήλιο πριν από την επικείμενη επιστροφή στο σχολείο ή ανακαλύπτοντας τα τελευταία νέα από τον κατάλογο Netflix, (συμπεριλαμβανομένης της τρίτης σεζόν των 13 λόγων για τους οποίους), δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε τα νέα μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τι χάσατε.

Google Pixel 4: δείτε το από όλες τις γωνίες με αυτές τις νέες φωτογραφίες

Ο Mishaal Rahman της XDA Developers δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του Pixel 4 που βρέθηκαν στο Telegram. Θα παρατηρήσουμε πρώτα την απουσία εγκοπής. Φέτος, η Google στοιχηματίζει σε ένα παχύ πάνω όριο. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια τετράγωνη ρύθμιση φωτογραφίας Mate 20. Για πρώτη φορά, ένα Pixel θα διαθέτει διπλό αισθητήρα φωτογραφιών.

Διαβάστε: Google Pixel 4 – αισθητήρας διπλής φωτογραφίας και μεγάλο περίγραμμα

Αυτό το κακόβουλο λογισμικό Android έχει ληφθεί πάνω από 100 εκατομμύρια φορές από το Play Store

Το κακόβουλο λογισμικό Android κατάφερε να διεισδύσει στο Play Store κρύβοντας τον κώδικα του CamScanner, μιας δημοφιλούς εφαρμογής Android για τη εύκολη δημιουργία αρχείων PDF στο smartphone σας, αποκαλύπτει ο Kaspersky. Το κακόβουλο λογισμικό θα επιτρέπει στους χάκερ να ενεργοποιούν απομακρυσμένα άλλα κακόβουλα προγράμματα και να εμφανίζουν παρεμβατικές διαφημίσεις. Μερικές φορές το λογισμικό καταγράφει τα θύματά του για συνδρομές επί πληρωμή.

Διαβάστε: Google Play Store – Επικίνδυνο κακόβουλο λογισμικό Android που κρύβεται στην εφαρμογή CamScanner

Android 10: Το OnePlus θα μπορούσε να αναπτύξει την ενημέρωση στα smartphone του από τις 3 Σεπτεμβρίου 2019

Το OnePlus θα μπορούσε να κυκλοφορήσει την ενημέρωση στο Android 10 στο 7 Pro από τις 3 Σεπτεμβρίου 2019, την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας. Τα smartphone του κατασκευαστή θα μπορούν να εγκαταστήσουν την έκδοση ταυτόχρονα με τα Google Pixels. Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών της μάρκας, τα OnePlus 7, 6T και 6 θα μπορούσαν επίσης να επηρεαστούν.

Διαβάστε: Το OnePlus 7 Pro θα έχει Android 10 ταυτόχρονα με τα Pixels της Google