Το Google Pixel 3 XL ενδέχεται να έχει ασύρματη φόρτιση και λειτουργία Active Edge

Το Google Pixel 3 XL ενδέχεται να έχει ασύρματη φόρτιση και λειτουργία Active Edge

Ας επιστρέψουμε στο Google Pixel 3 XL και, αφού σας δείξουμε τις διαρροές εικόνες που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες που επιβεβαίωσαν την εγκοπή, σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία Ενεργό άκρο θα μπορούσε να επιστρέψει στο παρόν και το ασύρματη φόρτιση θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική προσθήκη.

Μιλώντας αρχικά για τη λειτουργία Active Edge ή για ευαίσθητες στην πίεση άκρες που σας επιτρέπουν να ενεργοποιήσετε τον Βοηθό Google, στην ανάλυση της εφαρμογής SystemUIGoogle.APK Βρέθηκε αναφορά σε δύο νέα smartphone σε ένα στοιχείο που ονομάζεται “WakeMode” Στην πράξη, αυτό ελέγχει την επανενεργοποίηση και την αναμονή ενός smartphone.

Μεταξύ των κωδικών ονομάτων που υπάρχουν σε αυτό το στοιχείο βρίσκουμε αυτά των Pixel 2 και 2 XL, αλλά υπάρχουν επίσης δύο ακόμη: crosshatch και blueline. Το Crosshatch είναι το Google Pixel 3 XL (επιβεβαιώνεται από την οθόνη bootloader που έχουμε δει στις εικόνες που διέρρευσαν), ενώ το blueline πρέπει να είναι το μικρότερο Pixel 3.

Εκτός αυτού, υπάρχουν ενδείξεις ότι το Pixel 3 μπορεί να διαθέτει ασύρματο σύστημα φόρτισης. Ένα νέο σύνολο δικαιωμάτων στο ίδιο αρχείο SystemUIGoogle.APK αναφέρει δύο καταστάσεις: DOCK_IDLE και DOCK_ACTIVE, δηλ. ανανέωση και ανανέωση. Αυτός ο κωδικός αναφέρεται σε μια εφαρμογή που ονομάζεται “Dreamliner” η οποία δεν υπάρχει προς το παρόν, επομένως πρέπει να δοκιμαστεί από την Google στα εργαστήριά της.

Εάν πράγματι επιβεβαιωθεί η ασύρματη φόρτιση, αυτό σημαίνει Και το Pixel 3 και το Pixel 3 XL θα πρέπει να έχουν διαφορετικό υλικό από το μέταλλο. Θυμηθείτε ότι τα τρέχοντα μοντέλα έχουν μια πλάτη χωρισμένη σε δύο, με το πάνω μέρος σε γυαλί (πιθανώς όπου υπάρχουν και οι κεραίες) και το κάτω μέρος σε μέταλλο.

Όλα τα τρέχοντα υποσυντηρητικά που χρησιμοποιούνται μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες δηλώσεις μόνο όταν θα παρουσιαστούν επίσημα τα δύο smartphone (συν το εξωτερικό).

ΔΡΟΜΟΣ