Το Google Pixel 3 XL δείχνει στις φωτογραφίες την ομορφιά του

Το Google Pixel 3 XL δείχνει στις φωτογραφίες την ομορφιά του

Τα νέα smartphone της σειράς Google Pixel αναμένεται να παρουσιαστούν γύρω στο μήνα Οκτώβριο ή περίπου 12 μήνες από την παρουσίαση των τρεχόντων μοντέλων. Στο παρελθόν φημολογείται ότι το Pixel 3 θα μπορούσε να έχει αισθητική παρόμοια με το Pixel 2 XL ενώ το μοντέλο Google Pixel 3 XL θα μπορούσε να διαθέτει σχεδιασμό πλήρους οθόνης με το εγκοπή. Λοιπόν, χάρη σε μια πρόσφατη διαρροή εικόνας, την επιβεβαιώσαμε.

Έχοντας το κωδικό όνομα crosshatch, Το Google Pixel 3 XL θα υιοθετήσει μια εντελώς νέα σχεδίαση σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα. Επιπλέον, ήταν κάτι που περιμέναμε από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Android P Developer Preview 2 και ανακαλύψαμε την εγγενή υποστήριξη για τη διαχείριση της εγκοπής.

Δύο πράγματα, ωστόσο, που μας έκαναν σε εγρήγορση σχετικά με την αλήθεια αυτών των εικόνων: την παρουσία του μία πίσω κάμερα όταν πολλές φήμες έχουν αναφέρει μια διπλή κάμερα και την αισθητική του πίσω σώματος που, σε ισορροπία, φαίνεται πανομοιότυπο με αυτό του τρέχοντος μοντέλου.

Είναι πιθανό, ωστόσο, ότι το Google Pixel 3 XL που αποθανατίζεται σε αυτές τις λήψεις είναι ένα ενδιάμεσο πρωτότυπο στις οποίες δεν έχουν γίνει ακόμη αισθητικές αλλαγές.

Στην εικόνα όπου μπορείτε να δείτε καθαρά την εγκοπή, μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε την παρουσία του 4 GB LPDDR4X DRAM και 128 GB αποθήκευσης μέσω UFS chip (πιθανώς 2.0).

Πριν φύγουμε, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα η Google εργάζεται για τη δημιουργία ενός τρίτου μοντέλου Pixel 3, του οποίου το τεχνικό φύλλο δεδομένων θα το έκανε να ανήκει στο μεσαίο εύρος και του οποίου η παρουσίαση, ωστόσο, θα αναμενόταν τους πρώτους μήνες του 2019.

ΠΗΓΗ