Το Google Photos σάς επιτρέπει τώρα να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα με μη αυτόματο τρόπο, να κάνετε λήψη του APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Photos 4.32.1 σας επιτρέπει τώρα να προσθέτετε ετικέτες ή να αναγνωρίζετε άτομα με μη αυτόματο τρόπο στις φωτογραφίες σας. Ωστόσο, η λειτουργικότητα εξακολουθεί να βασίζεται στο AI της Google – είναι επομένως υποχρεωτικό το smartphone να έχει εντοπίσει ένα πρόσωπο πριν να μπορεί να αναγνωριστεί. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία και πώς να ενημερώσετε την εφαρμογή σας για να την εκμεταλλευτείτε.

Φωτογραφίες Google 4.32.1 προσθέτει μια πολύ χρήσιμη νέα δυνατότητα: τη δυνατότητα χειροκίνητης προσθήκης ετικετών σε φωτογραφίες. Μέχρι τότε, το Google Photos πρότεινε να προσδιορίσει αυτόματα όλα τα πρόσωπα που ανιχνεύει η AI του στις φωτογραφίες. Μερικές φορές με λόξυγκας ή παραλείψεις. Η νέα λειτουργικότητα καθιστά δυνατή την αναγνώριση ατόμων όταν ο αλγόριθμος δεν τα αναγνωρίζει, την προσθήκη ετικετών σε άτομα για τα οποία έχετε μόνο λίγες φωτογραφίες και διευκολύνει επίσης αυτήν την εργασία σε εικόνες που περιέχουν πολλά πρόσωπα.

Είναι επίσης δυνατό να επεξεργαστείτε αυτές τις ετικέτες a posteriori. Ωστόσο, αυτή η λειτουργικότητα έχει ένα όριο: εξακολουθεί να βασίζεται στο AI των Google Photos. Με άλλα λόγια, εάν το Google Photos δεν ανιχνεύει πρόσωπο σε μια εικόνα, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε τίποτα καθόλου. Επίσης, δεν θα μπορείτε ποτέ να επισημάνετε ένα αυθαίρετο μέρος της εικόνας.

Πώς να επισημάνετε με μη αυτόματο τρόπο ένα πρόσωπο

Είναι πολύ απλό:

  • Ανοιξε Φωτογραφίες Google 4.32.1
  • Ανοίξτε μια φωτογραφία που θέλετε να προσθέσετε ετικέτα
  • Κάνει μια σουφρώνω από κάτω προς τα πάνω για να εμφανιστεί το μενού δράσης
  • Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε τα είδωλα των αναγνωρισμένων προσώπων – πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι στο πάνω μέρος αυτής της ενότητας
  • Αγγίξτε ένα από τα διαθέσιμα είδωλα για την προσθήκη
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να συσχετίσετε αυτό το πρόσωπο με ένα ήδη υπάρχον άτομο ή να το προσθέσετε

Η διαδικασία είναι παρόμοια εάν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε μια ετικέτα: μεταβείτε στο εικονίδιο μολυβιού στο μενού ενεργειών και πατήστε τα ανιχνευμένα είδωλα για πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές.

Πώς να κατεβάσετε το APK

Όπως συχνά, αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει ένα τοπικό στοιχείο και ένα στοιχείο από τον διακομιστή. Επομένως, συνιστάται να ενημερώσετε το Google Photos στην πιο πρόσφατη έκδοση 4.32.1, την οποία μπορείτε να κάνετε απευθείας μέσω του Google Play Store ή κατεβάζοντας απευθείας το APK της εφαρμογής από τον ιστότοπο Techspot. Η μη αυτόματη ετικέτα αναπτύσσεται, οπότε είναι πιθανό ότι παρά αυτήν την ενημέρωση, θα πρέπει να περιμένετε μερικές ακόμη ημέρες για να εμφανιστεί η λειτουργικότητα στην εφαρμογή σας. Κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για να ενημερώσετε την έκδοση του Google Photos:

Google Photos 4.32.1 στο Google Play Store

Google Photos 4.32.1 APK στο Techspot