Το Google Photos σάς επιτρέπει επιτέλους να περιηγηθείτε στα άλμπουμ, να κατεβάσετε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Photos σάς επιτρέπει επιτέλους να οργανώνετε καλύτερα τα άλμπουμ για να βρίσκεστε πιο εύκολα. Οι χρήστες που έχουν πολλά άλμπουμ φωτογραφιών μπορούν τώρα να επιλέξουν τον τρόπο εμφάνισής τους στη συλλογή για εύκολη αναφορά.

Οι Φωτογραφίες Google δεν επέτρεψαν την ταξινόμηση των άλμπουμ με συγκεκριμένα κριτήρια. Ωστόσο, αυτό το χαρακτηριστικό κάνει μεγάλη διαφορά όσον αφορά την εργονομία. Όσοι έχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες φωτογραφίες ταξινομημένες σε διαφορετικά άλμπουμ συχνά δυσκολεύονται να πλοηγηθούν. Η εφαρμογή χαιρετίζει τώρα μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν συλλογές με την ευκολία τους.

Google Photos: μπορείτε τελικά να οργανώσετε άλμπουμ σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια

Η καρτέλα Άλμπουμ στις Φωτογραφίες Google προσέφερε μια τυπική οργάνωση συλλογών με χρονολογική σειρά. Η πιο πρόσφατη εμφανίζεται πρώτη, ακριβώς κάτω από το καρουσέλ ομαδοποίηση των φωτογραφιών σύμφωνα με θέματα (Μέρη, βίντεο, μοντάζ κ.λπ.). Μια νέα επιλογή ταξινόμησης σάς επιτρέπει τώρα να οργανώνετε άλμπουμ σύμφωνα με τα ονόματά τους (με αλφαβητική σειρά), “τα πιο πρόσφατα άλμπουμ”, ή ακόμα και σύμφωνα με την τελευταία ημερομηνία τροποποίησης … λίγο σαν τα προγράμματα περιήγησης αρχείων.

Κάθε χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί καλύτερα στις συλλογές σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Η επιλογή θα είναι ακόμη πιο χρήσιμη για όσους έχουν πληθώρα άλμπουμ στις Φωτογραφίες Google και που θέλουν να βρουν τον δρόμο τους εύκολα χωρίς να καταφύγουν στην επιλογή αναζήτησης. Αυτή η εργονομική δυνατότητα είναι επιπλέον πολλών άλλων που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, όπως η αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο από τη συλλογή φωτογραφιών Google, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του περιεχομένου των βίντεο χωρίς να τα ανοίξετε.

Διαβάστε επίσης – Google Photos: έρχεται τελικά ο χρωματισμός των ασπρόμαυρων φωτογραφιών

Όπως υποδεικνύεται από τον ιστότοπο 9to5Google, αναπτύσσεται η νέα επιλογή ταξινόμησης άλμπουμ μέσω μια ενημέρωση από την πλευρά του διακομιστή. Ωστόσο, ο ιστότοπος συνιστά την έκδοση εκδόσεων 4.28 ή 4.29 για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να το λάβετε πολύ γρήγορα.

Google Photos: καλύτερη οργάνωση των άλμπουμ

Κατεβάστε τις Φωτογραφίες Google από το Play Store

Κατεβάστε το APK από το Google Photos στο Apkmirror

Πηγή: 9to5Google