Το Google Photos προσφέρει βίντεο προεπισκόπησης από τη συλλογή, λήψη APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 24 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες και 38 λεπτά

Η τελευταία ενημέρωση του Google Photos εισάγει την αυτόματη προεπισκόπηση βίντεο από τη συλλογή. Τώρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξετε ένα βίντεο στο χρονοδιάγραμμα για να ανακαλύψετε το περιεχόμενό του. Στην καρτέλα Φωτογραφίες, τα βίντεο που εμφανίζονται στην οθόνη αναπαράγονται με τη σειρά τους σε μια προεπισκόπηση μερικών δευτερολέπτων.

Το Google Photos συνεχίζει να βελτιώνεται. Μετά από σκοτεινή λειτουργία για χρήστες που δεν έχουν ακόμη την έκδοση beta του Android Q, η τελευταία ενημέρωση προσφέρει μια νέα δυνατότητα που αξίζει να λάβετε. Αυτό επιτρέπει να αποκτήσετε γρήγορα ένα προεπισκόπηση βίντεο στο χρονολόγιο χωρίς να τα ανοίγετε ποτέ.

Το Google Photos προσφέρει αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο από το χρονοδιάγραμμα

Η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη τόσο στην εφαρμογή Google Photos για Android όσο και στην έκδοση ιστού. Προς το παρόν, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στο iOS. Στον ιστό, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από κάθε βίντεο για να ενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση. Το περιεχόμενο συνεχίζει να αναπαράγεται – χωρίς ήχο – μέχρι το τέλος, αρκεί ο δρομέας να βρίσκεται πάνω από το βίντεο. Σε smartphone, η προεπισκόπηση λειτουργεί διαφορετικά.

Όταν υπάρχει μόνο ένα βίντεο στην οθόνη, το Google Photos αναπαράγει την προεπισκόπηση μέχρι το τέλος και στη συνέχεια ξεκινά από την αρχή. Σε περίπτωση που στην οθόνη εμφανίζονται πολλά βίντεο από το χρονοδιάγραμμα, η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει κύλιση σε μια ενημερωμένη προεπισκόπηση για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ βολικό, ακόμη περισσότερο όταν ο χρήστης ψάχνει να παίξει ένα βίντεο ενσωματωμένο σε ένα σύνολο.

Διαβάστε επίσης : Αποχαιρετήστε τον συγχρονισμό εικόνων μεταξύ του Google Photos και του Google Drive

Χάρη στη ροή προεπισκοπήσεων σε δευτερόλεπτα από το χρονοδιάγραμμα, μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα σε βίντεο χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίξετε ένα προς ένα. Οι προεπισκοπήσεις βίντεο στις Φωτογραφίες Google είναι διαθέσιμες στην έκδοση 4.20 της εφαρμογής που αναπτύχθηκε στο Play Store στις 18 Ιουλίου 2019, την περασμένη εβδομάδα.

Κατεβάστε τις Φωτογραφίες Google από το Play Store