Το Google Photos προσφέρει ένα αυτόματο και έξυπνο εργαλείο περικοπής, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε τέλεια ένα φύλλο πορείας ή την πλάκα του μπροστά από το φακό για να τραβήξετε τελικά μια υπέροχη λήψη. Το Google Photos προσφέρει τώρα ένα αυτόματο εργαλείο περικοπής: δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, η εφαρμογή φροντίζει τα πάντα.

Μετά την προσθήκη σκοτεινής λειτουργίας στις Φωτογραφίες Google τον περασμένο Ιούνιο και προεπισκόπηση βίντεο από τη συλλογή τον επόμενο μήνα, η Google παρουσιάζει μια νέα δυνατότητα περικοπής φωτογραφιών που θα διευκολύνει τη ζωή πολλών χρηστών. Αυτό προστέθηκε μέσω επέκτασης στην εφαρμογή Φωτογραφίες Google 4.26. Προσφέρεται αυτόματα από το κουμπί επεξεργασίας ενός εγγράφου, προσφέρει μια διεπαφή του δωρεάν περικοπή. Το ιδανικό εργαλείο για να ισιώσετε μια κακή εικόνα.

Μια αποτελεσματική και διαισθητική λειτουργία περικοπής

Στην πραγματικότητα, σε αντίθεση με το κλασικό εργαλείο περικοπής και περικοπής εικόνων, ο χρήστης δεν είναι δεν περιορίζεται σε τετράγωνα ή ορθογώνια σχήματα για να ορίσετε τα σύνορα της περιοχής. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, η ικανότητα περικοπής εικόνων που έχουν ληφθεί υπό γωνία είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Αυτή η νέα λειτουργία θα πρέπει να προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου κατά τη λήψη φωτογραφίας από τιμολόγιο, σημείωμα τάξης ή έγγραφο εισιτηρίου. Δεν χρειάζεται να ευθυγραμμίσετε τέλεια το έγγραφο πριν από τη φωτογράφισή του, καθώς ένα γρήγορο ρετουσάρισμα στις Φωτογραφίες Google σάς επιτρέπει να έχετε ένα σχεδόν τέλειο αποτέλεσμα. Αυτή η λειτουργικότητα δεν περιορίζεται σε ένα έγγραφο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις φωτογραφίες, όπως για παράδειγμα ένα πιάτο. Δεν είμαι βέβαιος, ωστόσο, ότι αυτό αρκεί για να κάνουν τους αγοραστές των Google Pixel 4 και 4 XL να ξεχάσουν το τέλος της απεριόριστης αποθήκευσης φωτογραφιών σε αρχική ποιότητα στις Φωτογραφίες Google, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία.

Κατεβάστε τις Φωτογραφίες Google από το Google Play Store

Κατεβάστε τις Φωτογραφίες Google στο APKMirror

Πηγή: Αστυνομία Android