Το Google Photos περιλαμβάνει τώρα μια δυνατότητα συνομιλίας, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Photos καλωσορίζει τώρα μια λειτουργία συνομιλίας που διευκολύνει την κοινή χρήση εικόνων με φίλους. Μέχρι τώρα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε μόνο δημιουργώντας ένα άλμπουμ και μοιράζοντας τον σύνδεσμο με τα ευρήματά του. Η νέα λειτουργία καθιστά επίσης δυνατή τη συνομιλία όπως σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Η Google έχει ήδη μια πληθώρα εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων σε σημείο να κοροϊδεύεται για τη σύγχυση της στρατηγικής της σε αυτόν τον τομέα. Είναι η σειρά του Φωτογραφίες Google για μετατροπή σε εφαρμογή συνομιλίας. Αλλά να είστε σίγουροι, ο στόχος δεν είναι να παίξετε στον ίδιο χώρο με το Google Messages ή το Duo. Αντίθετα, η εταιρεία Mountain View θέλει να διευκολύνει την κοινή χρήση και την ανταλλαγή εμπειριών για τους χρήστες του Google Photos.

«Είχατε πάντα τη δυνατότητα να μοιράζεστε φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής [Google Photos] δημιουργώντας ένα άλμπουμ και κοινοποιώντας τον σύνδεσμο. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς έχετε εκφράσει την ανάγκη για μια απλούστερη εμπειρία. Τώρα, όταν μοιράζεστε μοναδικές φωτογραφίες και βίντεο, έχετε την επιλογή να τα προσθέσετε σε μια ιδιωτική συνομιλία μέσα στην εφαρμογή », εξηγεί η Google σε μια ανάρτηση ιστολογίου. Συγκεκριμένα, μπορείτε να στείλετε μια φωτογραφία (χωρίς απώλεια ποιότητας) μέσω ιδιωτικών μηνυμάτων σε μια επαφή Google σε Android, iOS ή στον ιστό, όπως θα κάνατε στο Instagram, το Snapchat ή το WhatsApp.

Αυτός ο ιδιωτικός χώρος δεν είναι μόνο για την ανταλλαγή φωτογραφιών. Είναι επίσης δυνατή η ανταλλαγή μηνυμάτων, η προώθησή τους ή η έκφραση αντιδράσεων. Οι φωτογραφίες γίνονται σταδιακά ένα πραγματικό κοινωνικό χωνευτήρι και όχι μια απλή εφαρμογή για αποθήκευση και οργάνωση των άλμπουμ και των αναμνήσεών σας. Πριν από λίγες εβδομάδες, το Google Photos καλωσόρισε το Memories, ένα χαρακτηριστικό εμπνευσμένο από Stories από Snapchat, Instagram ή WhatsApp.

Διαβάστε επίσης – Facebook: η μεταφορά όλων των φωτογραφιών σας στο Google Photos θα γίνει εξαιρετικά εύκολη

Η νέα συνομιλία θα κυκλοφορήσει σταδιακά από την πλευρά του διακομιστή τις επόμενες ημέρες έως την επόμενη εβδομάδα. Ως συνήθως, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Photos για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητες να το λάβετε νωρίτερα και όχι αργότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να ενημερώσετε τις Φωτογραφίες Google στο Play Store

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το APK των φωτογραφιών Google στο Apkmirror