Το Google Photos θα σας επιτρέψει σύντομα να μεγεθύνετε τα βίντεό σας

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Photos θα σας επιτρέψει σύντομα να κάνετε ζουμ στα βίντεό σας, ειδικά από τη συλλογή. Μια νέα κρυφή επιλογή έχει εμφανιστεί στην τελευταία επανάληψη της εφαρμογής, αποκαλύπτουν οι συνάδελφοί μας από το XDA Developpers. Προς το παρόν, η Google δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμη αυτήν τη δυνατότητα, αλλά δεν θα είναι μεγάλη.

Ενώ ψάχνει μέσω του APK της τελευταίας έκδοσης του Google Photos, ο Mishaal Rahman, αρχισυντάκτης του XDA Developers, ανακάλυψε μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να μεγεθύνετε ένα βίντεο ενώνοντας δύο δάχτυλα στην οθόνη. Δυστυχώς, δεν καθορίζει πώς κατάφερε να ενεργοποιήσει αυτήν την κρυφή επιλογή.

Για μεγέθυνση ενός βίντεο στις Φωτογραφίες Google, πρέπει απλώς να εκτελέσετε το διάσημο τσίμπημα για μεγέθυνση. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε με συγκεκριμένη ακρίβεια σε ποιο τμήμα της ακολουθίας θέλετε να κάνετε ζουμ. Σύμφωνα με τα ευρήματα του Mishaal Rahman, αυτή η επιλογή είναι προσβάσιμη όταν το βίντεο ανοίγει σε πλήρη οθόνη ή απευθείας από τη συλλογή εφαρμογών.

Διαβάστε επίσης: Οι Φωτογραφίες Google σάς επιτρέπουν τώρα να προσθέτετε ετικέτες σε άτομα με μη αυτόματο τρόπο

Κατεβάστε το APK του Google Photos 4.33

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό πότε η Google θα αναπτύξει αυτήν τη νέα δυνατότητα στην εφαρμογή της. Βασιζόμαστε σε μια ανάπτυξη τους πρώτους μήνες του 2020. Εν τω μεταξύ, σας προσκαλούμε να διατηρήστε ενημερωμένες τις Φωτογραφίες Google εγκαθιστώντας το APK της πιο πρόσφατης διαθέσιμης έκδοσης παρακάτω. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο μας πώς να κατεβάσετε ένα APK στο Android. Η ενημέρωση κυκλοφορεί επίσης στο Play Store. Τι πιστεύετε για αυτήν την καινοτομία; Καταφέρατε να το ενεργοποιήσετε; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

Κατεβάστε τις Φωτογραφίες Google από το Play Store

Κατεβάστε το APK του Google Photos 4.33

Πηγή: XDA Developers