Το Google Photos αναπτύσσει έναν επανασχεδιασμό του μενού πληροφοριών, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Photos παρουσιάζει έναν ελαφρύ επανασχεδιασμό του μενού πληροφοριών στο οποίο μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία, τα δεδομένα EXIF ​​και τα πρόσθετα κουμπιά κοινής χρήσης και ενέργειας – για να κάνετε τη διεπαφή πιο καθαρή, βολική και διαισθητική. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες και πώς να κατεβάσετε το APK της τελευταίας έκδοσης.

Το Google Photos για Android αναπτύσσει έναν επανασχεδιασμό του μενού πληροφοριών που παρέχει πρόσβαση σε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις εικόνες στη βιβλιοθήκη σας και σας επιτρέπει να εκτελείτε ενέργειες όπως κοινή χρήση ή δημιουργία παρουσίασης. Το κοινό νήμα αυτού του επανασχεδιασμού είναι να κάνει τη διεπαφή σαφέστερη και πιο πρακτική.

Η οθόνη για την προβολή των φωτογραφιών παραμένει η ίδια – αλλά όταν αγγίζετε το κουμπί επάνω δεξιά, εμφανίζεται η οθόνη πληροφοριών αντί για ένα μακρύ μενού. Μια σειρά ενεργειών – Προσθήκη στο Άλμπουμ, Αρχείο, Διαγραφή, Παραγγελία φωτογραφίας, Χρήση ως, Παρουσίαση και Εκτύπωση – βρίσκεται ακριβώς στην κορυφή αυτού του πίνακα πληροφοριών. Ακολούθησε ημερομηνία και ώρα, περιγραφή και χάρτης που δείχνει πού τραβήχτηκε η φωτογραφία, ακολουθούμενες από συντεταγμένες GPS.

Κάτω από αυτήν την ενότητα, υπάρχει μια ενότητα Λεπτομέρειες στην οποία ομαδοποιούνται τα δεδομένα EXIF ​​της εικόνας. Αυτές οι αλλαγές ανακοινώθηκαν από τον Σεπτέμβριο, αλλά τώρα φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί ευρύτερα.

Google Photos 4.30: Λήψη APK

Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η αλλαγή εμφανίζεται μόνο στην έκδοση 4.30, ενώ ένας μικρός αριθμός χρηστών έχει παρατηρήσει την αλλαγή του σχεδιασμού μενού στην έκδοση 4.29. Αυτό υποδηλώνει αλλαγή πλευράς διακομιστή.

Ωστόσο, για να είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από τη λειτουργικότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, συνιστάται να ελέγξετε εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Photos. Για αυτό, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο Play Store μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Google Photos 4.30 στο Google Play Store