Το Google Messages v5.3 σάς προστατεύει από επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) SMS, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 13 ώρες 21 λεπτά

Το Google Messages v5.3 αναπτύσσεται στο Play Store με το μερίδιο των νέων δυνατοτήτων του. Μια νέα δυνατότητα της εφαρμογής καθιστά δυνατή την προστασία των χρηστών από επιθέσεις spam και phishing μέσω SMS. Για να το απολαύσετε πριν από όλους τους άλλους, σας προσκαλούμε να εγκαταστήσετε το APK της τελευταίας έκδοσης της εφαρμογής.

Το Google Messages v5.3.075 αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το 9to5Google. Αυτή η νέα επανάληψη σηματοδοτεί την άφιξη του την επιλογή “Επαληθευμένο SMS” (ή “επαληθευμένο SMS”). Όταν λαμβάνετε ένα SMS από μια εταιρεία, όπως ο χειριστής σας, η τράπεζά σας ή μια εταιρεία παράδοσης δεμάτων, η Google θα φροντίσει να επαληθεύσει την ταυτότητα του αποστολέα.

Στον ιστότοπό της, η Google εξηγεί τη χρήση κωδικών αυθεντικότητας για την επαλήθευση κάθε SMS. Εάν επαληθευτεί η ταυτότητα της εταιρείας, Ένα εικονίδιο “επαληθευμένο” θα εμφανιστεί πάνω από το ληφθέν SMS. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται το περιεχόμενο του μηνύματος και να κάνουν κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο. Σε αυτήν την περίπτωση, τα Μηνύματα Google θα εμφανίσουν το εικονίδιο “Μη επαληθευμένο SMS”.

Πώς να ενεργοποιήσετε επαληθευμένο SMS

  • Ανοίξτε το Google Messages
  • Κάντε κλικ στις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής
  • μεταβείτε στο Ρυθμίσεις της εφαρμογής
  • Πατήστε το Επαληθευμένο SMS / Επαληθευμένο SMS
  • Επιλέξτε το πλαίσιο

Αυτό το σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιείται κυρίως για την προστασία των χρηστών Android από προσπάθειες ηλεκτρονικού ψαρέματος μέσω SMS. Προσποιώντας ότι είστε ο χειριστής σας ή μια τράπεζα, ορισμένοι χάκερ επιδιώκουν πράγματι να συλλέξουν τα διαπιστευτήριά σας ή τα στοιχεία της τράπεζάς σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η νέα επιλογή χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή παγκοσμίως. Σύμφωνα με το 9to5Google, η επιλογή δεν είναι ακόμη λειτουργική σε όλες τις χώρες.

Διαβάστε επίσης: Το Google Messages αναπαράγει το Instagram και δοκιμάζει φωτογραφίες με φίλτρα

Κατεβάστε το APK των Μηνυμάτων Google 5.3

Η διάθεση ενημερώσεων ξεκίνησε πρόσφατα στο Google Play Store. Για τους πιο ανυπόμονους από τους αναγνώστες μας, σας προσκαλούμε να Κατεβάστε αυτό το APK απευθείας μέσω του APK Mirror στον παρακάτω σύνδεσμο. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο μας πώς να κατεβάσετε ένα APK στο Android.

Κατεβάστε το Google Messages 5.3 από το Play Store

Κατεβάστε το APK του Google Messages 5.3 στο APK Mirror

Πηγή: 9To5Google