Το Google Lens δημοσιεύτηκε στο Play Store ως αυτόνομη εφαρμογή

Το Google Lens έχει πλέον ενσωματωθεί στην αναζήτηση εικόνων Chrome

Google Lens είναι τώρα διαθέσιμο στα περισσότερα smartphone Android, αλλά τώρα υπάρχει ένας άλλος τρόπος πρόσβασης στην πλατφόρμα τεχνητής όρασης της Google. Υπάρχει ένα νέα αυτόνομη εφαρμογή Google Lens στο Play Store.

Δεν υπάρχουν νέες δυνατότητες στην εφαρμογή: απλώς ανοίξτε την και βρείτε τον εαυτό σας μπροστά από το ίδιο περιβάλλον χρήστη Google Lens προσβάσιμο μέσω Βοηθού. Η εφαρμογή φαίνεται συμβατή με όλα τα τηλέφωνα που διαθέτουν Marshmallow ή νεότερη έκδοση.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, εισάγετε απευθείας στη διεπαφή της κάμερας αναζητώντας πράγματα που μπορεί να αναγνωρίσει. Όπως και η έκδοση Βοηθού του φακού, μπορείτε να αγγίξετε τα στοιχεία για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες (υποθέτοντας ότι η Google μπορεί να καταλάβει τι είναι) και να αντιγράψετε το κείμενο από τα έγγραφα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ZERO
Αναζητήστε ένα πιάτο απευθείας από το μενού, προσθέστε συμβάντα στο ημερολόγιο, βρείτε οδηγίες οδήγησης, καλέστε έναν αριθμό, μεταφράστε και πολλά άλλα. Ή αντιγράψτε και επικολλήστε το κείμενο για να εξοικονομήσετε χρόνο.
ΒΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Εξερευνήστε τα πιο διάσημα μέρη, δείτε βαθμολογίες, ώρες λειτουργίας, ιστορικές πληροφορίες και πολλά άλλα.
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ
Βρείτε το όνομα του φυτού που έχουν οι φίλοι σας στο σπίτι ή μάθετε ποια φυλή είναι ο σκύλος που είδατε στο πάρκο.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ που σας αρέσει
Μήπως ένα φόρεμα σας έβγαλε την προσοχή; Ή έχετε κατά νου την τέλεια καρέκλα για το σαλόνι σας; Βρείτε παρόμοια ρούχα, έπιπλα και αξεσουάρ χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε την περιγραφή στο πλαίσιο αναζήτησης.

Εάν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω πλαίσιο εφαρμογών που θα σας μεταφέρει απευθείας στην ειδική σελίδα του Play Store:


Google Lens
Google Lens

ΔΡΟΜΟΣ