Το Google Home συνδέεται πλέον με άλλα ηχεία Bluetooth

Το Google Home συνδέεται πλέον με άλλα ηχεία Bluetooth

ο κολοσσός του βουνού έχει πλέον εισαγάγει τα νέα σε διάφορες αγορές Google Home και Home Mini για να διαχειριστείτε το σπίτι με έξυπνο τρόπο. Ωστόσο, είναι σαφές ότι επί του παρόντος ενδέχεται να υπάρχουν ηχεία Bluetooth υψηλότερης ποιότητας στο σπίτι που χρησιμοποιούνται κυρίως για την ακρόαση μουσικής.

Με την τελευταία ενημέρωση που κυκλοφόρησε από Μπιγκ, μπορείτε τώρα να κατευθύνετε τη ροή ήχου του έξυπνου ηχείου που διαθέτει Βοηθός Google απευθείας στα αγαπημένα μας ηχεία στο σπίτι. Μετά τη σύζευξη, θα μπορείτε να ελέγχετε τόσο την αναπαραγωγή όσο και την ένταση.

Για να ταιριάζει με το δικό σας Ηχείο Bluetooth με το Google Home ή το Home Mini απλώς ανοίξτε τοΑρχική εφαρμογή και μπείτε μέσα στις Ρυθμίσεις. Μπορείτε να το συνδέσετε σε εξωτερικό ηχείο μέσω της φωνής σας “Αγαπημένο ηχείο”, προϋπάρχουσα συνάρτηση αλλά η οποία περιοριζόταν μόνο σε συσκευές συμβατές με Google Cast.

Με την εισαγωγή της υποστήριξης Bluetooth καθίσταται επομένως δυνατή η δημιουργία ενός σύστημα μουσικής πολλαπλών δωματίων μέσα στο σπίτι σας με λίγα απλά βήματα. Όταν ζητάτε από το έξυπνο ηχείο σας να ξεκινήσει ένα συγκεκριμένο τραγούδι, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε σε ποια συσκευή θα κατευθύνει τη ροή ήχου.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η συνάρτηση εξακολουθεί να φαίνεται υπό ανάπτυξη και μπορεί να μην είναι διαθέσιμο σε όλους, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η κυκλοφορία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές τις επόμενες εβδομάδες με έναν εντελώς επίσημο τρόπο

ΠΗΓΗ: AndroidPolice;