Το Google Hangouts προσθέτει υποστήριξη για το iPhone X

Το Google Hangouts προσθέτει υποστήριξη για το iPhone X

Η Google κυκλοφόρησε επιτέλους την ενημέρωση του Hangouts για iOS συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το Apple iPhone X. Αυτή η ενημέρωση ακολουθεί μετά από πολλές άλλες υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν από την Μπιγκ και έγκαιρη ενημέρωση για την υποστήριξη της οθόνης του νέα κορυφή της σειράς 2017 από το Cupertino.

Σας υπενθυμίζουμε ότι Google Hangouts είναι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που παράγεται από την εταιρεία και σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε μηνύματα συνομιλίας, να πραγματοποιείτε κλήσεις, βιντεοκλήσεις και να συμμετέχετε ομαδική διάσκεψη.

Με την νέα έκδοση 21.0.0 του Hangouts για iOS, η εφαρμογή θα εκμεταλλευτεί πλήρως την οθόνη της συσκευής, συμπληρώνοντας επίσης το επάνω άκρο διαφορετικό από το μπάρα αισθητήρα Αγαπήθηκε και μισούσε πολλοί χρήστες. Πριν από αυτήν την ενημέρωση, στην πραγματικότητα, η εφαρμογή εμφανίστηκε με μαύρες γραμμές στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης, καθώς θεωρήθηκε το μέγεθος ενός “Κανονικό” iPhone 8.

Google Hangouts στο iPhone XΜόλις την περασμένη εβδομάδα το Google έχει επίσης ενημερωθεί ΠΑΙΞΕ μουσική συμπεριλαμβανομένων των ίδιων αλλαγών στο επίσημο changelog. Φαίνεται ότι οι προγραμματιστές εργάζονται σκληρά για να επιτρέψουν στους ιδιοκτήτες του νέου melaphonino να χρησιμοποιούν το Σουίτα Google σε πλήρη και χωρίς ασυμβατότητα οποιουδήποτε είδους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να κατεβάσετε ή να ενημερώσετε την εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Google απευθείας από την ειδική σελίδα στις App Store.