Το Google GameSnacks είναι μια συλλογή παιχνιδιών ιστού που έχουν σχεδιαστεί για λιγότερο ισχυρά smartphone

Το Google GameSnacks είναι μια συλλογή παιχνιδιών ιστού που έχουν σχεδιαστεί για λιγότερο ισχυρά smartphone

Μόλις τελειώσαμε να μιλάμε για μια αναμενόμενη ενημέρωση για την εφαρμογή Facebook Lite που παραμένουμε στο θέμα “λογισμικό για λιγότερο ισχυρά smartphone”, σας ενημερώνουμε ότι η Google μόλις κυκλοφόρησε τη νέα συλλογή παιχνιδιών Ιστού GameSnacks.

Το Google GameSnacks είναι ένα έργο του πειραματικού τμήματος Περιοχής 120 της Google για τη δημιουργία διαδικτυακών παιχνιδιών HTML5 που θα πρέπει να εκτελούνται σχεδόν σε όλα τα smartphone δωρεάν.

Σύμφωνα με την Google, μια συσκευή με 1 GB μνήμης RAM και μια αργή σύνδεση (κακή 3G ή 4G) μπορεί να απαιτήσει περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα για να φορτώσει ακόμη και ένα απλό παιχνίδι στο Web. Αυτά τα δεδομένα είναι σημαντικά αφού, σύμφωνα με έρευνα που σχετίζεται με τον κόσμο του βιντεοπαιχνίδια, οι οθόνες φόρτωσης είναι μεταξύ των πραγμάτων που κάνουν τους ανθρώπους να χάσουν περισσότερο το ενδιαφέρον τους (εκτιμάται ότι η μέγιστη αναμονή 3 δευτερολέπτων είναι η μέγιστη προτού τα περισσότερα από αυτά κλείσουν εντελώς το παιχνίδι).

Είναι εξίσου σημαντικό να πούμε, ωστόσο, ότι μόλις φορτωθεί πλήρως, το παιχνίδι θα λειτουργεί ομαλά ακόμη και σε τέτοιες συσκευές. Η περιοχή 120 συνεργάστηκε με προγραμματιστές για να επιταχύνει τα παιχνίδια μειώνοντας το μέγεθος του αρχικού περιεχομένου HTML, συμπιέζοντας πόρους και φορτώνοντας περιεχόμενο μόνο όταν χρειάζεται.

Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή παιχνιδιών που φορτώνουν σχεδόν αμέσως ακόμα και σε πιο αργές κινητές συσκευές. Τα παιχνίδια βασίζονται κυρίως σε απλούς μηχανικούς με ένα μόνο άγγιγμα και πολλές από τις έννοιες θα είναι οικείες.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε αυτά τα παιχνίδια, οι τίτλοι του Google GameSnacks είναι διαθέσιμοι στον επίσημο ιστότοπο, με πρόσβαση μέσω αυτού του συνδέσμου. Παρόλο που έχουν σχεδιαστεί για smartphone Android, με βάση το πρότυπο HTML5, είναι σαφές ότι είναι επίσης δυνατό να τα χρησιμοποιήσετε σε iPhone, iPad και επιτραπέζιους υπολογιστές.

VIA FONTE