Το Google Duo σάς επιτρέπει τώρα να αντιδράτε σε μηνύματα βίντεο με emoji, να κάνετε λήψη του APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Duo ενημερώνεται για Android με αυτήν τη φορά μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αντιδράτε με emoji σε μηνύματα βίντεο και άλλες αναπάντητες κλήσεις. Η εφαρμογή προσφέρει έτσι μια επιλογή από οκτώ emoji που ενεργούν ως έξυπνη απάντηση. Χωρίς να είναι σημαντικό χαρακτηριστικό, η επιλογή είναι βολική για γρήγορη απόκριση.

Στιγμιότυπο οθόνης της δυνατότητας / Συντελεστές: Κοινότητα Android

Το Google Duo είναι αναμφισβήτητα το πιο αχρησιμοποίητο από τις εφαρμογές της Google. Και όμως, αυτή η εφαρμογή βιντεοδιάσκεψης κάνει το ίδιο καλά ή καλύτερα από το FaceTime του οικοσυστήματος της Apple. Αυτός είναι λοιπόν ένας από τους ευκολότερους τρόπους επικοινωνίας βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Όλα με έναν απλό λογαριασμό Google.

Σε αντίθεση με το FaceTime, για παράδειγμα, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αφήνετε μηνύματα βίντεο για τον ανταποκριτή σας όταν δεν μπορείτε να τα φτάσετε ή ο τελευταίος είναι απασχολημένος. Όπου στο iPhone, μπορείτε είτε να απαντήσετε στην κλήση είτε να την απορρίψετε ή να στείλετε μια προκαθορισμένη γρήγορη απάντηση. Ως εκ τούτου, η Google αποφάσισε να επιτρέψει στο χρήστη να απαντήσει γρήγορα σε μια κλήση ή ένα μήνυμα βίντεο, με ένα απλό emoji.

Ένα νέο εικονίδιο emoji αναπτύσσεται επομένως στην εφαρμογή. Παρέχει πρόσβαση σε μια λίστα με οκτώ emoji, επτά από τα οποία είναι διορθωμένα. Βρίσκουμε εκεί το emoji μπράβο, μπράβο, μου αρέσει, κλαίω με γέλιο, είμαι σοκαρισμένος, είναι το πάρτι και είμαι λυπημένος. Τα τελευταία emoji φαίνεται να διαφέρουν ανάλογα με τα γεγονότα (Χριστούγεννα, νέο έτος ή άλλο).

Διαβάστε επίσης: Το Google Duo είναι τελικά διαθέσιμο στον Ιστό!

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία από αυτές τις αντιδράσεις – αλλά εξακολουθεί να είναι δυνατή η αποστολή μεγαλύτερου μηνύματος. Η λειτουργικότητα φαίνεται να βασίζεται σε λειτουργικότητα διακομιστή και σας ενημερώνεται κατά την ανάπτυξη. Για να είστε σίγουροι ότι επωφεληθείτε από αυτό, συνιστάται να έχετε μια ενημερωμένη εφαρμογή. Τι μπορείτε να κάνετε μέσω του Play Store ή κατεβάζοντας απευθείας το APK της εφαρμογής από τον ιστότοπο APKMirror:

Google Duo στο Play Store

Google Duo στο APK Mirror

Πηγή: Κοινότητα Android