Το Google Drive επιτρέπει τη συμπλήρωση PDF σε Android, λήψη APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Drive σάς επιτρέπει επιτέλους να συμπληρώσετε μια φόρμα PDF στο Android smartphone σας. Μια νέα ενημέρωση της εφαρμογής, η οποία κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή, επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται γρήγορα ένα ληφθέν έγγραφο. Επιπλέον, αυτή η νέα έκδοση του Drive σάς επιτρέπει να αλλάξετε γρήγορα τον λογαριασμό σας Google. Για να το εκμεταλλευτείτε τώρα, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το APK του Google Drive.

Μια νέα ενημέρωση του Google Drive αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται στο Play Store, αναφέρετε τους συναδέλφους μας από το Android Police. Σύμφωνα με την Google, το v2.19 της εφαρμογής αναπτύσσεται σταδιακά παγκοσμίως από τις 22 Αυγούστου 2019. Για την εταιρεία, θα χρειαστούν περίπου 15 ημέρες για να είναι διαθέσιμη η ενημέρωση σε όλους τους χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Το Google Drive σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες συνεχούς ροής δωρεάν

Το Google Drive v2.19 σε Android σάς επιτρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα PDF: κατεβάστε το APK

Αυτή η νέα επανάληψη επιτρέπει στους χρήστες Android ειδικότερα συμπληρώστε τις φόρμες PDF απευθείας στο smartphone τους με λίγα κλικ. Αυτό είναι ιδιαίτερα πρακτικό όταν λαμβάνετε ένα έγγραφο από μια διοίκηση για ολοκλήρωση και επιστροφή το συντομότερο δυνατό. Μόλις γίνουν οι αλλαγές, μπορείτε αποθηκεύστε το PDF ως αντίγραφο ή προσθέστε τα στο αρχικό έγγραφο.

Δεν είναι μόνο αυτό. Το Google Drive σας επιτρέπει επίσης να κάνετε εναλλαγή από έναν λογαριασμό Google σε έναν άλλο σύροντας το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αυτές οι νέες λειτουργίες διατίθενται επίσης στο iOS. Για να επωφεληθείτε από αυτές τις νέες δυνατότητες πριν από όλους τους άλλους, σας προσκαλούμε να κατεβάσετε αυτό το APK από την εφαρμογή Android απευθείας μέσω του APK Mirror στον παρακάτω σύνδεσμο.

Εάν δεν γνωρίζετε πώς, σας συμβουλεύουμε να ρίξετε μια ματιά στο αρχείο μας που εξηγεί πώς να κατεβάσετε ένα APK στο Android. Τι πιστεύετε για αυτές τις δύο καινοτομίες; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πραγματοποιήστε λήψη του Google Drive από το Google Play Store

Κατεβάστε το Google Drive v2.19.332 από το APK Mirror

Πηγή: Αστυνομία Android