Το Google Chrome προσφέρει έναν νέο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Google Chrome έλαβε μια νέα ενημέρωση. Αυτό φέρνει συγκεκριμένα νέες δυνατότητες που σχετίζονται με τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης. Όπως και στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, είναι πλέον δυνατό στο Android να δημιουργείται αυτόματα και τυχαία ένας ασφαλής και μοναδικός κωδικός πρόσβασης κατά την εγγραφή σε μια υπηρεσία. Βολικός.

chrome

Η Google κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε Android. Όπως συνήθως, αυτή η έκδοση υπόσχεται να προσφέρει βελτιωμένη σταθερότητα και απόδοση. Αλλά αυτό απέχει πολύ από όλα. Η εταιρεία Mountain View φέρνει επίσης πολλές νέες δυνατότητες στον ενσωματωμένο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, η οποία γίνεται πιο ολοκληρωμένη και προσφέρει μια εμπειρία πιο κοντά σε αυτήν που δικαιούμαστε στην επιφάνεια εργασίας.

Google Chrome: νέες δυνατότητες για τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης με την ενημέρωση

Το Chrome σε Android διαθέτει πράγματι μια δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας μοναδικών και ασφαλών κωδικών πρόσβασης. Σε μια φόρμα, όταν σας ζητηθεί να επιλέξετε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να αφήσετε το πρόγραμμα περιήγησης να δημιουργήσει έναν για εσάς. Φυσικά, το θυμάται και μπορείτε να συνδεθείτε στην υπηρεσία χωρίς να χρειάζεται να το συμπληρώσετε αργότερα εάν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας Google.

Διαβάστε επίσης: Chrome: Η Google αναπτύσσει ένα νέο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων

Η Google εξηγεί ότι μπορείτε επίσης “Βρείτε γρήγορα τους κωδικούς πρόσβασής σας πατώντας στο πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης και χρησιμοποιώντας τη νέα διαθέσιμη επιλογή μέσω του πληκτρολογίου”. Για να επωφεληθείτε από αυτές τις νέες επιλογές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Chrome για Android μέσω ενός από τους παρακάτω συνδέσμους. Εδώ εξηγούμε πώς να κατεβάσετε ένα APK σε Android.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ GOOGLE CHROME ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΤΟΥ GOOGLE CHROME VIA MIRROR APK