Το Google αρχίζει να λειτουργεί στο Android P 9.0

Το Google αρχίζει να λειτουργεί στο Android P 9.0

Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες από την επίσημη κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος Android Oreo, αλλά Google Σίγουρα δεν στηρίζεται στις δάφνες του: η ομάδα ανάπτυξης του γίγαντα Mountain Views ήδη εργάζεται σε αυτό Android P 9.0.

Τις τελευταίες ώρες, η ετικέτα “πλοίαρχος-σ“Μέσα στο Android Open Source Project μαζί με κάποιες δεσμεύσεις που υποδηλώνουν εύκολα το γεγονός ότι το BigG έχει ήδη ξεκινήσει πρώτες δοκιμές του επόμενου πράσινου λειτουργικού συστήματος ρομπότ στο Google Pixel και στο Google Pixel XL.

Φυσικά, είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το όνομα και τις διάφορες δυνατότητες της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Google, αλλά μετά το χρονοδιάγραμμα του τρέχοντος Android 8.0 Oreo, θα πρέπει να περιμένουμε προεπισκόπηση προγραμματιστή προς Μάρτιος 2018 και μετά μάθετε την τελική μορφή του λειτουργικού συστήματος ακριβώς μέσα σε ένα χρόνο.

Ωστόσο, το Android Open Source Project αποκάλυψε στοιχεία που υποδηλώνουν μια επικείμενη οριστικοποίηση του Android 8.1 Oreoπου είναι μια ενημερωμένη έκδοση του τρέχοντος λειτουργικού συστήματος. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να γίνουν επίσημες, επειδή οι δεσμεύσεις είναι ιδιωτικές, απλώς πρέπει να περιμένουμε περαιτέρω επίσημα σχόλια, πιθανώς να κυκλοφορήσουν κατά την παρουσίαση των νέων Google Pixel 2, η οποία θα πρέπει να αποκαλυφθεί τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου.