Το Gmail διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών σε Android, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Gmail διευκολύνει την εναλλαγή από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο στο Android: το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε για να αλλάξετε λογαριασμούς. Αυτή η δυνατότητα, η οποία ήταν ήδη διαθέσιμη για κάποιο χρονικό διάστημα στο iOS, φτάνει στην έκδοση 2019.08.18 του APK για Android. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε την ενημέρωση.

Το Gmail διαθέτει μια νέα χρήσιμη λειτουργία στο Android: είναι πλέον δυνατό να σύρετε από αριστερά προς τα δεξιά στην εικόνα του προφίλ σας για εναλλαγή από έναν λογαριασμό email σε έναν άλλο. Αρκετά για την απλοποίηση της αλλαγής λογαριασμών. Η λειτουργικότητα εμφανίζεται εκτός από την παλιά μέθοδο μέσω του μενού που εμφανίζεται όταν αγγίζετε την εικόνα προφίλ σας. Το Gmail δεν είναι η μόνη εφαρμογή Google που επωφελείται από αυτή τη νέα κίνηση: η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει αυτήν τη λειτουργικότητα σε εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google, το Google Drive και οι Επαφές Google.

Το Gmail ενημερώνεται: κατεβάστε το APK

Αυτή η απλοποίηση της αλλαγής λογαριασμού πιθανότατα θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους: σήμερα είναι σύνηθες να χρειάζεται να κάνετε ζογκ σε έναν προσωπικό και επαγγελματικό λογαριασμό για τα email σας, αλλά και για άλλες εφαρμογές Google – καθώς οι διάφορες υπηρεσίες της εταιρείας είναι «επιβάλλεται στις επιχειρήσεις. Αυτή η καινοτομία δεν είναι, ωστόσο, μια για χρήστες iOS που έχουν επωφεληθεί από αυτό από τον Μάρτιο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το γεγονός ότι η Google εγκαινιάζει μερικές φορές νέες λειτουργίες στο iOS προτού τις παραδώσει στο δικό της οικοσύστημα είναι εξίσου προβληματική με εσάς.

Διαβάστε επίσης: Το Swiftkey δεν θα μπορεί πλέον να διαβάσει τα μηνύματά σας στο Gmail για να βελτιώσει τις προβλέψεις

Αυτή η ενημέρωση στο Gmail είναι σε κάθε περίπτωση ήδη διαθέσιμη στο Google Play Store (έκδοση 2019.08.18). Για να το εγκαταστήσετε, πρέπει απλώς να ενημερώσετε την εφαρμογή σας μέσω του καταστήματος εφαρμογών. Σε ορισμένα smartphone ή αν προτιμάτε να μην περάσετε από το Google Play Store, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το APK της εφαρμογής μέσω του APK Mirror κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

Gmail 2019.18.18 στο APK Mirror