Το Gmail αναπτύσσει σκοτεινή λειτουργία σε Android και iOS, κατεβάστε το APK

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 25 Οκτωβρίου 2019 στις 11 ώρες και 55 λεπτά

Το Gmail βρίσκεται σε σκοτεινή λειτουργία: η λειτουργία έρχεται σε Android 10 και iOS 11, 12 και 13. Εκτός από το να ξεκουράζεστε τα μάτια σας όταν διαβάζετε τα email σας, αυτή η σκοτεινή λειτουργία μπορεί να σας εξοικονομήσει μπαταρία. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και πώς να κατεβάσετε το APK για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να το απολαύσετε το συντομότερο δυνατό.

Η Google προωθεί τη σκοτεινή λειτουργία του Gmail σε smartphone Android και iOS. Η λειτουργικότητα είναι έτσι διαθέσιμη στις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής που εκτελούνται σε Android 10 (και μόνο σε Android 10). Η σκοτεινή λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί σε επίπεδο συστήματος ή μέσω μιας ρύθμισης εντός εφαρμογής. Στο iOS, ανταποκρίνεται επίσης στο σύστημα σκοτεινής λειτουργίας του iOS 13. Επιπλέον, η σκοτεινή λειτουργία του Gmail φτάνει σε έναν μεγαλύτερο στόλο συσκευών στο οικοσύστημα iOS, καθώς η λειτουργικότητα είναι συμβατή με τις εκδόσεις iOS 11, iOS 12 και iOS 13.

Το Gmail πηγαίνει τελικά σε σκοτεινή λειτουργία σε Android και iOS

Η Google προωθεί σταδιακά τη σκοτεινή λειτουργία στις εφαρμογές της, όπως το Chrome, το Google Play Store, το YouTube και ακόμη και τις Φωτογραφίες Google. Αυτή η σκοτεινή λειτουργία σάς επιτρέπει να ξεκουράζετε τα μάτια σας σε σκοτεινά περιβάλλοντα ή τη νύχτα – κάνοντας το πιο διακριτική χρήση του smartphone όταν λείπει το φως. Αλλά αυτή η σκοτεινή λειτουργία είναι επίσης ένα πλεονέκτημα για την αυτονομία. Ένα από τα πιο πρόσφατα στοιχεία προέρχεται από τη δοκιμή διάρκειας ζωής μπαταρίας των iPhone με οθόνη OLED: μπορούν να έχουν έως και 30% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενεργοποιώντας αυτό το θέμα.

Για να είστε σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε από αυτήν τη σκοτεινή λειτουργία στο Android, πρέπει επομένως να βρίσκεστε στο Android 10 (δείτε τη λίστα των συμβατών smartphone) και βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του APK Gmail. Η ενεργοποίησή του είναι η ενεργοποίηση του σκοτεινού θέματος του συστήματος ή η ενεργοποίηση της λειτουργίας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή μέσω του Play Store ή, εάν υπάρχει, να κατεβάσετε απευθείας το APK από πλατφόρμες όπως το APK Mirror:

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του APK Gmail από το APK Mirror