Το Galaxy S11 (S20) και το Galaxy Fold 2: παρουσίαση στις 11 Φεβρουαρίου 2020, είναι επίσημο!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 3 Φεβρουαρίου 2020 στις 15 ώρες και 24 λεπτά

Ενημέρωση στις 6 Ιανουαρίου 2020

Η Samsung μόλις επιβεβαίωσε την ημερομηνία παρουσίασης του Galaxy S11 (πιθανώς μετονομάστηκε σε Galaxy S20) και του Galaxy Fold 2. Όπως ήθελε οι τελευταίες φήμες, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας θα σηκώσει το πέπλο στα δύο smartphone στις 11 Φεβρουαρίου 2020 στο Σαν Φρανσίσκο. Το διαφημιστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube (και ορατό στο τέλος του άρθρου) πειράζει το ορθογώνιο μπλοκ φωτογραφιών των S20 και την εμφάνιση του δεύτερου πτυσσόμενου smartphone της μάρκας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν από το MWC Barcelona. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.

Το Galaxy S11 και το Galaxy Fold 2 θα παρουσιαστούν στις 18 Φεβρουαρίου 2020 σε συνέδριο στο Σαν Φρανσίσκο, αποκαλύπτει το Ice Universe. Σύμφωνα με τη διαρροή, η Samsung αποφάσισε να σηκώσει το πέπλο στο smartphone με πτυσσόμενο πτερύγιο κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφιερωμένου στη νέα γενιά ναυαρχίδων. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας είχε ήδη επιλέξει μια κοινή παρουσίαση φέτος.

“Η Samsung Electronics σχεδιάζει να λανσάρει τη σειρά Galaxy S11 και ένα πτυσσόμενο smartphone clamshell στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2020” Η Ice Universe, διάσημη διαρροή στον κόσμο των smartphone, ανακοίνωσε σε ένα tweet στις 11 Δεκεμβρίου 2019. Ο άντρας έχει μια σταθερή φήμη στον τομέα και μια αρκετά εντυπωσιακή ιστορία διαρροών. Ωστόσο, σας προσκαλούμε να πάρετε αυτές τις πληροφορίες με έναν κόκκο αλατιού ενώ περιμένετε μια επίσημη ανακοίνωση.

Είναι σύμφωνο με το συνηθισμένο πρόγραμμα της Samsung. Φέτος, η εταιρεία παρουσίασε τα Galaxy S10, S10 +, S10e και το Galaxy Fold στις 20 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη. Το 2018, ο κατασκευαστής σήκωσε το πέπλο στα Galaxy S9 και S9 Plus στις 25 Φεβρουαρίου, λίγες μέρες πριν από την παράσταση.

Δεν είναι όχι την πρώτη φορά που μια φήμη πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση. Πριν από λίγες εβδομάδες, το Korea Herald, ένα μέσο της Νότιας Κορέας, διαβεβαίωσε επίσης ότι το Galaxy S11 θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με το Galaxy Fold 2. Τα μέσα ενημέρωσης, από την άλλη πλευρά, βασίζονταν σε παρουσίαση στις 11 Φεβρουαρίου. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, οι συνάδελφοί μας από την SamMobile ανέφεραν ήδη την ημερομηνία 18 Φεβρουαρίου.

Ένα τρίτο πτυσσόμενο smartphone τον Αύγουστο του 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Korea Herald, η Samsung σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα τρίτο Galaxy Fold στην αγορά κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2020. Πιο κοντά στο πρώτο Galaxy Fold του ονόματος, το τερματικό ήταν πιο κοντά στο tablet από το flip τηλέφωνο.

Πηγή: G-Rafa