Το Galaxy S11: προετοιμάζεται μια ειδική λειτουργία για επαγγελματίες βίντεο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Ιανουαρίου 2020 έως 11 ώρες 26 λεπτά

Η Samsung εργάζεται επί του παρόντος σε μια νέα δυνατότητα, η οποία σήμερα λείπει σχεδόν σε όλα τα smartphone ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα και το μοντέλο. Το Galaxy S11 θα είναι εξοπλισμένο με λειτουργία για την καλύτερη προσαρμογή της λήψης ενός βίντεο, όπως ισχύει ήδη για τη φωτογραφία.

ο Galaxy s11 από τη Samsung θα παρουσιαστεί τον επόμενο Φεβρουάριο, αυτό είναι σίγουρο. Φημολογείται ακόμη ότι η ημερομηνία παρουσίασης του έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου. Τέλος πάντων, τις εβδομάδες, το smartphone αποκάλυψε σταδιακά. Τόσο πολύ που σκεφτήκαμε ότι γνωρίζαμε τα πάντα γι ‘αυτόν. Αλλά κάθε μέρα, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε λίγο περισσότερα για αυτό. Σήμερα είναι δικό του λειτουργία βίντεο που έρχεται στο χαλί. Η συσκευή θα μπορούσε να έχει μια λειτουργία αφιερωμένη σε επαγγελματίες βίντεο ή τουλάχιστον σε όσους εκτιμούν ότι μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι τις ρυθμίσεις των ηχογραφήσεων τους.

Το S11 θα προσαρμόσει την έκθεση και την ευαισθησία ISO των βίντεο

Σύμφωνα με τον Max Weinbach, ανώτερο συντάκτη της XDA-Developers, η Samsung έχει προσθέσει μια ειδική λειτουργία στο εργαλείο λήψης που ονομάζεται Pro βίντεο. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας απευθύνεται επίσης στους χρήστες με τους εξής όρους: Πάρτε τον έλεγχο των βίντεό σας. Ρυθμίστε χειροκίνητα την έκθεση, την ταχύτητα κλείστρου, τον τόνο χρώματος και την ευαισθησία ISO” Αυτές οι λειτουργίες γενικά απουσιάζουν σε smartphone, με την πιθανή εξαίρεση της σειράς LG Vx. Στην πραγματικότητα, για να επωφεληθείτε από μια αποτελεσματική λειτουργία pro, είναι ιδιαίτερα απαραίτητο να στραφείτε προς την πλευρά των καμερών ή εκείνων των πραγματικών καμερών.

Θυμηθείτε ότι το S11 θα επωφεληθεί από ένα Exynos 990 SoC. Εκτός από την αυξημένη υπολογιστική ισχύ του, αυτό το chipset είναι επίσης ικανό να κινηματογραφεί σε 8K. Όπως το Galaxy S10 που δοκιμάσαμε νωρίτερα μέσα στο έτος και το οποίο επωφελείται από έναν εξαιρετικό σταθεροποιητή, είναι πολύ πιθανό ότι η Samsung θα επικεντρώσει και πάλι ένα καλό μέρος της διαφημιστικής της καμπάνιας στη λήψη βίντεο. Θα σας πούμε τον επόμενο Φεβρουάριο για επιβεβαίωση (ή άρνηση;) Αυτές οι υποθέσεις.

Πηγή: Max Weinbach / Twitter