Το Galaxy S11 θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Ιανουαρίου 2020 στις 11 ώρες και 20 λεπτά

Το Galaxy S11 θα μπορούσε να έχει μια εξαιρετικά μεγάλη οθόνη 20: 9, μας λέει το σημείο αναφοράς ενός smartphone του οποίου η ταυτότητα δεν είναι αμφίβολη. Ως υπενθύμιση, τα Galaxy S10 και Galaxy Note 10 έχουν οθόνη 19: 9. Για να αυξήσει ακόμη περισσότερο την αναλογία, η Samsung έχει δύο επιλογές: μειώστε περαιτέρω τα άκρα του smartphone ή αυξήστε ανάλογα το ύψος.

Η εποχή της μορφής 16: 6 είναι πολύ πίσω μας. Η τελευταία κορυφή της γκάμας Samsung που το έχουν υιοθετήσει είναι το Galaxy S7. Τα Galaxy S10 και Note 10 έχουν αναλογία 19: 9, αλλά η μάρκα αποφάσισε προφανώς να προχωρήσει ακόμη περισσότερο με το Galaxy s11 και S11 Περισσότερα προτείνοντας α 20: 9 μορφή το οποίο είναι λίγο λιγότερο λεπτό από την οθόνη 21: 9 των Xperia 1 και 2 ή ακόμα και το Galaxy Fold όταν είναι πλήρως διπλωμένο.

Galaxy S11 και S11 +: θα μπορούσαν να έχουν οθόνη 20: 9

Οι πληροφορίες προέρχονται από το σημείο αναφοράς HTML5 ενός μη επίσημου smartphone Samsung με την αναφορά SM-G416U. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτό το σημείο αναφοράς φαίνεται και θα μπορούσε πραγματικά να είναι το SM-G986U σύμφωνα με τον ιστότοπο GalaxyClub που ήταν ο πρώτος που εντόπισε αυτό το σημείο αναφοράς. Η Samsung έχει συνηθίσει να τροποποιεί τα δύο πρώτα ψηφία για να προστατεύσει την ταυτότητα των συσκευών της. Με βάση τη συνήθη ονοματολογία της μάρκας, ο κωδικός SM-G986U πιθανότατα είναι αυτός του Galaxy S11 Plus.

Εάν συμβαίνει αυτό, το σημείο αναφοράς HTML5 αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την οθόνη των Galaxy S11 και S11 +. Αυτή θα ήταν η πρώτη φορά που η Samsung χρησιμοποίησε την αναλογία διαστάσεων 20: 9 σε οποιοδήποτε από τα μοντέλα της τελευταίας τεχνολογίας. Ωστόσο, η εταιρεία το έχει ήδη χρησιμοποιήσει για δύο smartphone από τη γραμμή Galaxy A, στην περίπτωση αυτή τα Galaxy A70 / A70s και Galaxy A80. Το δεύτερο έχει την ιδιαιτερότητα της ύπαρξης εξαιρετικά λεπτών συνόρων. Οι αισθητήρες του στεγάζονται επίσης σε μια ανασυρόμενη και περιστρεφόμενη μονάδα.

Τέλος, το σημείο αναφοράς μας λέει επίσης ότι το δοκιμασμένο smartphone θα κυκλοφορήσει στο Android 10. Ως υπενθύμιση, μια άλλη διαρροή που εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι το Galaxy S11 θα ήταν εξοπλισμένο με οθόνη 90Hz ή 120 Hz. Αργά αλλά σίγουρα το παζλ ετοιμάζεται. Αναμφίβολα θα μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: GalaxyClub