Το Galaxy S11 θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με οθόνη 90 ή 120 Hz

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Ιανουαρίου 2020 στις 11 ώρες 14 λεπτά

Το Galaxy S11 θα μπορούσε να εξαλειφθεί με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 ή 120 Hz, εκτιμά το Ice Universe. Σύμφωνα με το διάσημο leaker, η Samsung θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με την Google, το OnePlus, το Asus και τη Xiaomi το επόμενο έτος. Πολλοί κατασκευαστές αποφάσισαν πράγματι να στοιχηματίσουν σε οθόνη 90 Hz το 2019. Παραθέτουμε αυτά τα νέα πληροφορίες.

Δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες για το Samsung Galaxy S11. Αναμένεται για τον Φεβρουάριο / Μάρτιο του 2020, το smartphone έχει ονομαστεί “Picasso” εσωτερικά. Σύμφωνα με ένα προηγούμενο tweet από το Ice Universe, το Galaxy S11 αναμένεται να έχει καλή απόδοση στον τομέα της φωτογραφίας. Από την πλευρά του σχεδιασμού, η ναυαρχίδα θα κληρονομήσει τα χρώματα “Aura” του Galaxy Note 10. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν.

Galaxy S11: θα έχει οθόνη 90 ή 120 Hz, όπως το OnePlus 7T, το Pixel 4 και το Xiaomi Mi Mix 4

Σύμφωνα με ένα tweet από το Ice Universe που δημοσιεύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, η Samsung θα μπορούσε να εξοπλίσει το Galaxy S11 με οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 ή 120 Hz, έναντι μόλις 60 Hz για τα περισσότερα smartphone στην αγορά. Σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, εάν το S11 χρησιμοποιεί ρυθμό ανανέωσης 90Hz / 120Hz, θα είναι ένα τέλειο smartphone. Κορυφαίος επεξεργαστής + κορυφαία οθόνη + κορυφαία σχεδίαση + κορυφαία κάμερα » Το Ice Universe ανακοινώνει με προσοχή.

Το 2019, Πολλοί κατασκευαστές Android επιλέγουν οθόνη 90Hz. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το OnePlus, με το OnePlus 7 Pro και το OnePlus 7T, της Google, με το Pixel 4 να αναμένεται τον Οκτώβριο, καθώς και της Xiaomi, με το 5G συμβατό με Mi Mix 4G. Άλλοι πηγαίνουν ακόμη περισσότερο προσφέροντας ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Μεταξύ των smartphone με οθόνες 120 Hz, βρίσκουμε κυρίως τερματικά που προορίζονται για παιχνίδια όπως το Asus Rog Phone II ή το Razer Phone 2. Αυτός ο τύπος Η οθόνη εκτιμάται ιδιαίτερα από τους παίκτες. Ένας υψηλός ρυθμός ανανέωσης σημαίνει ότι ο αριθμός των εικόνων που εμφανίζονται ανά δευτερόλεπτο είναι υψηλός. Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο πιο ρευστό μια ακολουθία.

Ως υπενθύμιση, το Galaxy S11 θα μπορούσε αντ ‘αυτού να ονομαστεί Galaxy One, ανακοίνωσε πρόσφατα τον Evan Blass, έναν άλλο διάσημο διαρροή υψηλής τεχνολογίας. Η Samsung θα εξετάσει πράγματι το ενδεχόμενο συγχώνευσης των σειρών Galaxy S και Galaxy Note από το 2020. Αντ ‘αυτού, ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας θα μπορούσε να λανσάρει μια γκάμα που θα συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά του Note και του S στις αρχές κάθε έτους. Το μέρος που άφησε κενό από το Note θα καταληφθεί από τους διαδόχους του Galaxy Fold. Θα σας πούμε περισσότερα το συντομότερο δυνατό.