Το Galaxy S11 θα έχει σχεδόν το ίδιο σχέδιο με το Note 10

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Ιανουαρίου 2020 στις 11 ώρες και 24 λεπτά

Μόλις εμφανίστηκε μια νέα λεπτομέρεια για το Galaxy S11. Η Samsung θα μπορούσε να το εγχύσει με ένα σχέδιο εμπνευσμένο από αυτό του Galaxy Note 10, ειδικά επειδή τα μεγέθη οθόνης ανακοινώνονται μεγαλύτερα από το συνηθισμένο.

Με το Galaxy S11, η Samsung θα μπορούσε να είχε επιλέξει να κάνει χωρίς την τρύπα στην οθόνη υπέρ μιας αναδυόμενης κάμερας όπως σε ορισμένα μοντέλα της γραμμής Galaxy A. Ωστόσο, η τρυπημένη οθόνη θα είναι ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Σύμφωνα με τη διαρροή Ice Universe που δεν έχουμε πλέον, είναι τώρα σίγουρα ότι το Galaxy S11 θα έχει μια τρύπα στο κέντρο όπως στη Σημείωση 10. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, η διάτρηση θα ήταν επίσης πολύ λεπτότερο και πιο διακριτικό παρά στα τρέχοντα μοντέλα.

Το Galaxy S10 είναι το πρώτο μοντέλο της Samsung που παρουσίασε μια οθόνη Infinity-O με μια τρύπα τοποθετημένη ασύμμετρα στην επάνω δεξιά γωνία. Το Galaxy Note 10 ακολούθησε μερικούς μήνες αργότερα με μια παρόμοια συμφωνία, αλλά η τρύπα στο κέντρο έκανε μια τεράστια διαφορά στην απόδοση. Ο κορεάτης κατασκευαστής αποφάσισε κατά πάσα πιθανότητα να παραμείνει στην ίδια διάταξη με τις επόμενες ναυαρχίδες του. Για να προσφέρει μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει, το Ice Universe κυκλοφόρησε μια τρισδιάστατη απόδοση του Galaxy S11 που έχει σχεδιαστεί με βάση τις πληροφορίες που έχουν συλλεγεί μέχρι στιγμής.

Galaxy S11: πέντε διαφορετικά μοντέλα με μεγαλύτερα μεγέθη

Μια προηγούμενη διαρροή παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης του Galaxy S11, δηλαδή ότι θα προσφέρονταν πέντε σημαντικά μεγαλύτερα μεγέθη. Από όλες τις παραλλαγές που αναμένονται το 2020, η οθόνη θα ήταν επίσης καμπύλη γύρω από τις άκρες, αλλά η Samsung φέρεται να παρεμποδίζει την υποχώρηση της αναδυόμενης τάσης του σχεδιασμού καταρράκτη όπως στο Huawei Mate 30 Pro.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλα τα Galaxy S11 του επόμενου έτους θα διαθέτουν 5G. Τα στάνταρ Galaxy S11e και S11 θα είναι διαθέσιμα σε δύο παραλλαγές: 4G ή 5G. Όσο για το Galaxy S11 + που ανακοινώθηκε με εντυπωσιακό μέγεθος 6,9 ίντσες, θα προσφέρεται μόνο σε έκδοση 5G.