Το Galaxy Note 10+ 5G είναι σχεδόν αδύνατο να επισκευαστεί, σύμφωνα με το iFixit

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 24 λεπτά

Το Galaxy Note 10+ 5G είναι σχεδόν αδύνατο να επισκευαστεί, προειδοποιεί το iFixit. Μετά την αποσυναρμολόγηση, το smartphone λαμβάνει βαθμολογία επισκευαστικότητας 3 στα 10. Οι ειδικοί εκφράζουν τη λύπη τους, για παράδειγμα, για την πανταχού παρουσία κόλλας και κόλλα. Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία ή την οθόνη του τερματικού, είναι απαραίτητο να περάσετε από σχεδόν πλήρη αποσυναρμολόγηση.

Η έκδοση 5G του Galaxy Note 10+ μόλις πέρασε στα χέρια των ειδικών του iFixit για σωστή αποσυναρμολόγηση. Αρχικά, το iFixit ξεκίνησε ξεφλουδίζοντας το πίσω κάλυμμα του smartphone χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι θερμότητας. Αυτή η μέθοδος λιώνει την κόλλα που συγκρατεί τη θέση της στη θέση της.

Διαβάστε επίσης: ανακαλύψτε τη δοκιμή πίεσης βίντεο του Galaxy Note 10+ 5G

Galaxy Note 10+ 5G teardown: Το iFixit δυσκολεύεται να το διορθώσει

Μόλις μπήκαν στο θηρίο, οι ειδικοί ξεκίνησαν εξαγωγή μπαταρίας, μια κοινή διαδικασία δεδομένης της περιορισμένης διάρκειας ζωής των μπαταριών λιθίου. Δυστυχώς, η πρόσβαση στο στοιχείο είναι πολύπλοκη “Προβληματικά καλώδια διασύνδεσης” και με την παρουσία μιας μεγάλης ποσότητας κόλλας. Για να αποσυνδέσετε την μπαταρία από τη δομή, το iFixit για άλλη μια φορά εξοπλίστηκε με το πιστόλι θερμού αέρα. Αυτή τη φορά, η χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης (ενός διαλύτη) αποδείχθηκε απαραίτητη για να αποσυνδέσετε την μπαταρία. Είναι το ίδιο όταν προσπαθείτε να αφαιρέσετε την οθόνη AMOLED, λυπάμαι για την αποσυναρμολόγηση.

Εν συντομία, Σημείωση Οι επισκευές 10+ 5G απέχουν πολύ από τον πρώτο επισκέπτη. Κάθε επισκευή ή αντικατάσταση απαιτεί στην πραγματικότητα το άνοιγμα της δομής της συσκευής και την αλλαγή του μισού του περιεχομένου. “Η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι πιο δύσκολη από ποτέ” Το iFixit πιστεύει. Το Note 10+ 5G κληρονομεί συνεπώς ένα 3/10, το οποίο είναι παρόμοιο με άλλα ναυαρχίδα της Samsung, όπως το S10, του οποίου η επισκευή είναι ένας εφιάλτης. Όπως πάντα, ο ιστότοπος εκτιμά ωστόσο την παρουσία βιδών Phillips. Δεν χρειάζεται πολλά κατσαβίδια να αποσυναρμολογήσουν το smartphone.

Πηγή: iFixit