Το Galaxy Note 10+ είναι το καλύτερο φωτοφόρο στην αγορά σύμφωνα με το DxoMark

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 29 λεπτά

Το Galaxy Note 10+ είναι ο νέος πρωταθλητής φωτογραφιών σύμφωνα με το DxOMark. Ξεπερνά τον ανταγωνισμό στα περισσότερα κριτήρια και αυτός είναι που θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα συνολικά. Είναι επίσης νούμερο ένα στην κατάταξη για βίντεο και selfies.

Η DxOMark, η εξειδικευμένη εταιρεία φωτογραφίας, δημοσίευσε την κριτική Galaxy Note 10+ 5G και ενημέρωσε την κατάταξή της με τα καλύτερα smartphone φωτογραφιών στην αγορά. Με βαθμολογία 113, η συσκευή, η οποία έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το πρότυπο Galaxy Note 10+, είναι ο νέος μεγάλος ηγέτης. Ξεπερνά τον πρώην πρωταθλητή, το Huawei P30 Pro και την βαθμολογία του 112.

Galaxy Note 10+: φωτογραφία, βίντεο, selfies, είναι απαράμιλλο

Αυτή η βαθμολογία 113 αναλύεται ως εξής: 118 για τη φωτογραφία και 101 για το βίντεο. Και το κερασάκι στην τούρτα, το Note 10+ είναι επίσης ο βασιλιάς των selfies με βαθμολογία 99. Καταφέρνει να κάνει καλύτερα από τα 98 του Asus Zenfone 6 και τη διάσημη περιστρεφόμενη κάμερα. Εν ολίγοις, για τους ειδικούς της DxOMark, το Galaxy Note 10+ έχει καλύτερη απόδοση από τους ανταγωνιστές του σε όλα τα μέτωπα.

Μεταξύ των θετικών σημείων που διατηρούνται, το DxoMark υπογραμμίζει τη γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση, τις ακριβείς εκθέσεις στόχου σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους με ένα ευρύ δυναμικό εύρος, ένα ευχάριστο εφέ bokeh με καλή κλίση θόλωσης, καλό έλεγχο θορύβου, ζωντανά χρώματα. και ευχάριστο στις περισσότερες συνθήκες, καλή λεπτομέρεια ζουμ σε μικρή και μεσαία απόσταση και πολύ καλή λεπτομέρεια με φλας.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο Galaxy Note 10 και Note 10+: Η Samsung είναι γεμάτη από νέες δυνατότητες!

Οι δοκιμαστές, από την άλλη πλευρά, ήταν λιγότερο πεπεισμένοι από τις λίγες τοπικές λεπτομέρειες μερικές φορές, τα χρώματα να είναι υπερβολικά κορεσμένα και τις περιστασιακές μεταβολές στην ισορροπία λευκού, τον περιστασιακό θόρυβο σε σκοτεινές περιοχές, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κάποιες αποτυχίες εκτίμησης βάθους με το bokeh, και η λεπτομέρεια χάθηκε σε ζουμ μεγάλων αποστάσεων.