Το Galaxy Note 10 είναι ακόμα πιο γρήγορο από το OnePlus 7 Pro

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 29 λεπτά

Το Galaxy Note 10, χάρη στην τεχνολογία αποθήκευσης UFS 3.0 με την οποία είναι εξοπλισμένη, καταστρέφει τον ανταγωνισμό στην απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Κάνει ακόμη καλύτερα από το OnePlus 7 Pro, το οποίο περιλαμβάνει επίσης UFS 3.0. Κωδικοποιεί καλά για το αναδιπλούμενο smartphone Galaxy Fold, το οποίο θα δικαιούται επίσης.

Δεν είναι συχνά το είδος της δυνατότητας που προβάλλουν οι κατασκευαστές, αλλά η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση σε smartphone έχει σημασία. Με το Galaxy Note 10, η Samsung κυκλοφόρησε το πρώτο της κινητό εξοπλισμένο με τη λύση UFS 3.0. Κατ ‘αρχήν, θα έπρεπε να ήταν το Fold, το πτυσσόμενο smartphone του, αλλά τελικά θα κυκλοφορήσει μετά το Note 10.

Το Galaxy Note 10 επωφελείται από την τεχνολογία αποθήκευσης UFS 3.0

Και ποιος λέει UFS 3.0, λέει ένα smartphone πολύ πιο γρήγορα από τον ανταγωνισμό. Το έχουμε ήδη δει με το OnePlus 7 Pro, το οποίο επίσης επωφελείται από αυτήν, αυτή η τεχνολογία κάνει μια πραγματική διαφορά και δεν απέχει πολύ από την κατασκευή smartphone που δεν έχουν δικαίωμα να είναι ξεπερασμένο. Αλλά το Galaxy Note 10 επιτυγχάνει ακόμη και το κατόρθωμα να ξεπεράσει τον ανταγωνιστή του, το OnePlus 7 Pro. Σύμφωνα με ένα σημείο αναφοράς του Androbench, που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της απόδοσης αποθήκευσης και το μοιράζεται η SamMobile, το Note 10 είναι καλύτερο από όλες τις απόψεις: διαδοχική ανάγνωση και εγγραφή, τυχαίες αναγνώσεις και εγγραφές …

Διαβάστε επίσης: Galaxy Note 10+ vs OnePlus 7 Pro: η μάχη των γιγάντων!

Η τελευταία ναυαρχίδα της Samsung είναι επίσης πολύ πιο πειστική από το πτυσσόμενο smartphone της μάρκας, το Galaxy Fold, στην πρώτη του έκδοση που ποτέ δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Με λίγη τύχη, η μάρκα θα εκμεταλλευόταν τον επιπλέον χρόνο που επέτρεψε να κάνει κάποιες αλλαγές στη σχεδίαση της συσκευής για να προσαρμόσει επίσης τη βελτιστοποίηση αποθήκευσης και να προσφέρει απόδοση τόσο καλή όσο στη Σημείωση 10.

σημείωση 10 oneplus 7 pro

Πηγή: SamMobile