Το Galaxy Note 10+ έχει την πιο όμορφη οθόνη smartphone στην αγορά σύμφωνα με το Display Mate

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 16 ώρες και 29 λεπτά

Το Galaxy Note 10+ είναι σίγουρα το smartphone όλων των υπερθετικών. Μετά την απόκτηση της καλύτερης βαθμολογίας για φωτογραφίες, το smartphone Samsung ονομάζεται επίσης ο παγκόσμιος πρωταθλητής των smartphone όσον αφορά την ποιότητα της οθόνης.

Η ποιότητα της κάμερας και της οθόνης είναι δύο από τις πιο σημαντικές δυνατότητες που επηρεάζουν τις αποφάσεις των χρηστών όσον αφορά την επιλογή ενός νέου smartphone. Αφού ανακηρύχθηκε το καλύτερο τηλέφωνο κάμερας της στιγμής από το DxOmark, αποθρονίζοντας έτσι το Huawei P30 Pro, το Samsung Galaxy Note 10+ δίνεται επίσης ο τίτλος του smartphone που προσφέρει την πιο όμορφη οθόνη.

Galaxy Note 10+: η οθόνη του είναι ακόμα καλύτερη από αυτή του S10 +

Η Samsung πρωτοστατεί σε αυτόν τον τομέα εδώ και αρκετά χρόνια. Τίποτα δεν προκαλεί έκπληξη όταν γνωρίζουμε ότι η κορεατική εταιρεία παράγει πάνω από το 80% των οθονών OLED για smartphone στην αγορά. Αυτό που μας εντυπωσιάζει πάνω από όλα είναι ότι καταφέρνει συνεχώς να ωθεί το όριο της ποιότητας εμφάνισης λίγο πιο μακριά. Έχουν γίνει βελτιώσεις τόσο όσον αφορά το υλικό και το λογισμικό, αλλά πολύ περισσότερο για το τελευταίο.

Η Samsung έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της ακρίβειας και της αντίθεσης των χρωμάτων. Με το Galaxy Note 10+, η μέγιστη φωτεινότητα έχει αυξηθεί σε 1.308 nits, που είναι 25% περισσότερο από τη Σημείωση 9. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη διατηρεί τη διαύγεια της ακόμη και σε έντονο φως περιβάλλοντος. Η Αυτόματη διαχείριση χρωμάτων αλλάζει επίσης αυτόματα στην κατάλληλη χρωματική γκάμα με βάση αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη αντί να περιορίζει την οθόνη σε πολλές σταθερές χρωματικές γκάμες.

Η Samsung μείωσε επίσης το μπλε φως κατά 37,5% μακριά από την οθόνη, μειώνοντας πιθανώς επιβλαβή αποτελέσματα στα μάτια χωρίς να διακυβεύεται η ευρεία γκάμα χρωμάτων. Τέλος, η αναλογία του φωτός που ανακλάται από την επιφάνεια της οθόνης είναι 4,3%, η οποία είναι η χαμηλότερη μέτρηση που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα σε ένα smartphone από το Display Mate, το οποίο δίνει τη μέγιστη βαθμολογία A + στην οθόνη Note. 10+ το οποίο αναφέρεται επίσης ως το καλύτερο στην αγορά σήμερα.