Το Galaxy Fold 2 θα επωφεληθεί από μια εξαιρετικά λεπτή γυάλινη οθόνη, αντίο στο πλάι;

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 14 Απριλίου 2020 στις 15 ώρες και 45 λεπτά

Το Galaxy Fold 2 θα πρέπει να επωφεληθεί από έναν καλύτερο σχεδιασμό από το 1ο πτυσσόμενο smartphone της Samsung. Αν θυμόμαστε τα δεινά του πρώτου Galaxy Fold, του οποίου η κυκλοφορία αναβλήθηκε λόγω κάποιων σχεδιαστικών ελαττωμάτων, η δεύτερη επανάληψη της συσκευής θα πρέπει να προσφέρει σημαντική βελτίωση σε αυτό το θέμα.

Εάν το Galaxy Fold μας είχε παραπλανήσει με περισσότερους από έναν τρόπους όταν το δοκιμάσαμε, είναι σαφές ότι η Samsung έπρεπε ακόμη να βελτιώσει μερικά πράγματα εδώ και εκεί για να το κάνει ένα πραγματικά τέλειο smartphone. Φυσικά, η ευρωστία και η μακροζωία της δεν αμφισβητούνται πλέον στην έκδοση 1.1 της συσκευής που κυκλοφόρησε τελικά η Samsung τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από λάθος βήμα τον Απρίλιο. Όμως είχαμε το δικαίωμα να περιμένουμε μια πραγματικά επίπεδη οθόνη μόλις ξεδιπλωθεί η συσκευή, χωρίς καμία “φουσκάλες” μεταξύ των δύο τμημάτων της οθόνης. Το πρόβλημα φαίνεται να επιλύεται στο Γαλαξία διπλώστε 2, η οποία θα πρέπει να παρουσιαστεί σε λίγες εβδομάδες από τη Samsung.

Ένα αναδιπλούμενο smartphone χωρίς οίδημα στο κέντρο της οθόνης;

Εκτός αν μια αντίθετη παραγγελία της τελευταίας στιγμής, το Galaxy Fold 2 δεν πρέπει να είναι πολύ καιρό να αποκαλυφθεί από τη Samsung. Ενώ περιμένετε να παρουσιαστεί η συσκευή στο κοινό, φήμες και άλλες κλεμμένες φωτογραφίες σχετικά με αυτήν συνεχίζουν να συγχωνεύονται στον Ιστό. Το πιο πρόσφατο προέρχεται από το Ice Universe, ένα διάσημο διαρροή που συχνά χτυπά το σήμα. Αυτή η φωτογραφία απλώς έγραψε μια κλεμμένη φωτογραφία του τι φαίνεται να είναι το Galaxy Fold 2, μια φωτογραφία που είδαμε πριν από λίγες μέρες. Αλλά το καλύτερο είναι ότι σύμφωνα με το Ice Universe, η συσκευή δεν χρησιμοποιεί πλαστικά υλικά, αλλά μια εξαιρετικά λεπτή γυάλινη συσκευή. Ως αποτέλεσμα, η οθόνη εμφανίζεται πιο επίπεδη και η επιφάνειά της φαίνεται πιο ομαλή. Ακόμα σύμφωνα με τη διαρροή, θα ήταν το ιδανικό υλικό για πτυσσόμενα smartphone.

Αυτό που προσφέρει περισσότερη στιβαρότητα στη συσκευή, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυξημένη φινέτσα. Και πάνω απ ‘όλα μια σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών σχεδόν αόρατη. Θυμηθείτε ότι, σε αντίθεση με το πρώτο Galaxy Fold, η νέα έκδοση θα πρέπει να λυγίσει προς την άλλη κατεύθυνση, όπως τα flip τηλέφωνα που έκαναν την ακμή της Nokia. Ως εκ τούτου, η Samsung θα είχε αποφασίσει να επανεξετάσει το αντίγραφο της και να αντλήσει έμπνευση από έναν άλλο κατασκευαστή, ο οποίος παρουσίασε επίσης πρόσφατα ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο κάθετα: Motorola. Με το Razr, η Motorola προκάλεσε μια αίσθηση. Από την άλλη πλευρά, το τηλέφωνο θα γνώριζε μια τρέλα που η Motorola αναγκάστηκε να αναβάλει την κυκλοφορία της. Τι γίνεται αν η κάθετη αναδίπλωση είναι το πραγματικό μέλλον των αναδιπλούμενων smartphone;

Διαβάστε επίσης: Αναθεώρηση Samsung Galaxy Fold – το μέλλον είναι τώρα!