Το Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει μόνο μέχρι το τέλος του 2019, είναι επίσημο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11 ώρες 03 λεπτά

Το Galaxy Fold θα κυκλοφορήσει μόνο στο τέλος του τρέχοντος έτους, ανακοίνωσε η Samsung λίγες μέρες πριν φτάσει το αναδιπλούμενο smartphone στη Γαλλία. Ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας θέλει να κάνει την πρώτη αναδιπλούμενη οθόνη του κινητού μια περιορισμένη έκδοση που προορίζεται για μια χούφτα πρώτων υιοθετών.

Η Samsung θα διαθέσει στην αγορά το Galaxy Fold μόνο για ένα τέταρτο. Από το τέλος του τρέχοντος έτους, το πτυσσόμενο smartphone δεν θα είναι δεν διατίθεται πλέον μέσω επίσημων καναλιών αγορών. Για να αγοράσετε ένα Galaxy Fold το 2020, θα πρέπει να επιστρέψετε στη μεταχειρισμένη αγορά.

Διαβάστε επίσης: η δοκιμή μας για το Galaxy Fold

Η Samsung θα αποσύρει το Galaxy Fold από την πώληση στα τέλη του 2019

Κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στο οποίο προσκαλέσαμε, η Samsung εξήγησε ότι ήθελε να κάνει το Galaxy Fold ένα εξαιρετικό προϊόν διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο κατασκευαστής θα παράγει μόνο ένα εκατομμύριο αντίγραφα του πτυσσόμενου smartphone του, παρά το χαρτόνι που συναντήθηκε κατά τις προπαραγγελίες.

Παράλληλα, η Samsung έχει εφαρμόσει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μόνο για αγοραστές του Galaxy Fold, της «υπηρεσίας Galaxy Fold Premier Service». Αυτό το πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση σε συμβουλές και εξατομικευμένη βοήθεια που παρέχονται από ειδικούς 24 ώρες την ημέρα. Με προσοχή με τους αγοραστές, η Samsung αναλαμβάνει ακόμη και να αντικαταστήσει την αναδιπλούμενη οθόνη του Galaxy Fold σε μειωμένη τιμή σε περίπτωση συμβάντος. .

Ωστόσο, Η Samsung δεν σκοπεύει να σταματήσει εκεί. Από το 2020, η Samsung θα λανσάρει ένα φθηνότερο και πιο συμπαγές Galaxy Fold 2 από τον προκάτοχό του. Αυτή η νέα επανάληψη αυτή τη φορά θα είναι προσβάσιμη στο ευρύ κοινό με τιμή πλησιέστερη των 1000 €. Σύμφωνα με τον διαρροή Evan Blass, η Samsung θα εξετάσει ακόμη και το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα αναδιπλούμενο smartphone κάθε χρόνο τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο στη θέση του Galaxy Note. Η εταιρεία θα ήθελε πράγματι να συγχωνεύσει το εύρος Note με το Galaxy S από το 2020.