Το Galaxy Fold διαχωρίστηκε ξανά από το iFixit: η δεύτερη φορά είναι σχεδόν καλύτερη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Οι βασιλιάδες του iFixit teardown έχουν πάρει τη νέα έκδοση του Galaxy Fold. Διαπίστωσαν ότι η Samsung είχε διορθώσει ορισμένα ελαττώματα, συμπεριλαμβανομένου του χάσματος μεταξύ της οθόνης και της άκρης του smartphone όταν ξεδιπλώθηκε. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία παραμένουν αμφιλεγόμενα.

Φωτογραφική πίστωση: iFixit

Επαναπροσδιορίστε το Γαλαξία, η οποία έχει υποστεί μια νέα διάλυση απότο φτιάχνω. Ένα μοντέλο του οποίου η κυκλοφορία ήταν μια πραγματική σαπουνόπερα. Ως υπενθύμιση, η Samsung σχεδίασε αρχικά να λανσάρει το πτυσσόμενο smartphone της στα τέλη Απριλίου. Τελικά, η κορεατική εταιρεία ώθησε αρχικά την κυκλοφορία του Galaxy Fold τον Ιούλιο και τελικά το καθυστέρησε μέχρι τον Σεπτέμβριο. Αυτή τη φορά είναι εκεί, το μηχάνημα είναι τελικά διαθέσιμο. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στη δοκιμή μας για το Galaxy Fold εδώ. Και έτσι διαχωρίστηκαν από τους ειδικούς του είδους, το iFixit.

Ορισμένες βελτιώσεις, αλλά όχι αρκετές για να αλλάξετε το σκορ

Οι δοκιμαστές στο iFixit είχαν επίσης δικαίωμα στο μοντέλο τους, και ως συνήθως, χαίρονται να το τεμαχίσουν. Κατά την πρώτη αποσυναρμολόγηση, αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο κατόπιν αιτήματος της Samsung, το Galaxy Fold βαθμολογήθηκε με 2 στα 10. Οι συνάδελφοί μας από το iFixit επεσήμαναν ιδιαίτερα την πολύ χαμηλή δυνατότητα επισκευής. Δεν χρειάζεται να παραταθεί η ανάρτηση, το μηχάνημα παραμένει ένα dunce σε αυτόν τον τομέα και διατηρεί την βαθμολογία του 2 στα 10. Από την άλλη πλευρά, αυτή η αποσυναρμολόγηση ήταν πάνω από όλα μια ευκαιρία να ανακαλύψετε τις πρόσθετες προστασίες που ενσωματώνει η Samsung.

Τον περασμένο Απρίλιο, κατά την πρώτη αποσυναρμολόγηση της συσκευής, οι ελεγκτές iFixit παρατήρησαν ένα κενό αρκετών χιλιοστών μεταξύ της οθόνης και της άκρης της συσκευής όταν ξετυλίχτηκε. Μια πραγματική φωλιά από σκόνη και συντρίμμια. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, Η Samsung πρόσθεσε ένα μικρό προστατευτικό κάλυμμα (το τμήμα σχήματος Τ στη φωτογραφία) με σφραγίδα. Το iFixit παραδέχεται ότι αυτό αποτρέπει τώρα την ολίσθηση των εργαλείων, αλλά αμφιβάλλει ότι η προστασία αποτρέπει την είσοδο σκόνης.

Samsung galaxy διπλώστε ifixit
Φωτογραφική πίστωση: iFixit

Για τα υπόλοιπα στοιχεία, λίγες αλλαγές, όπως αποδεικνύεται από τη σημείωση. Η οθόνη παραμένει εύθραυστη και οι μεντεσέδες της πιθανώς δεν θα διαρκέσουν τα αναμενόμενα πέντε χρόνια. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, μια πιθανή αντικατάσταση των δύο μπαταριών (μία σε κάθε πλευρά) ή της οθόνης υπόσχεται να είναι δύσκολη. Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το Galaxy Fold, προειδοποιούνται.