Το Galaxy Fold έχει ήδη βελτιστοποιηθεί εκατοντάδες δημοφιλείς εφαρμογές για την αναδιπλούμενη οθόνη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11 ώρες 05 λεπτά

Ενώ η κυκλοφορία του Galaxy Fold έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου 2019, η Samsung ανακοινώνει ότι εκατοντάδες δημοφιλείς εφαρμογές έχουν ήδη βελτιστοποιηθεί για το πτυσσόμενο smartphone της. Αρκεί για να καθησυχάσετε το πιο ανθεκτικό σε αυτόν τον τύπο οθόνης;

Η Samsung εκμεταλλεύτηκε το IFA στο Βερολίνο για να αποκαλύψει το νέο αναθεωρημένο και διορθωμένο Galaxy Fold. Μετά από τις πρώτες δοκιμές των μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ, η Samsung έπρεπε να κάνει κάποιες προσαρμογές στο Galaxy Fold που παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2019. Οι Κορεάτες διόρθωσαν τα προβλήματα της οθόνης (το πάνω στρώμα ξεκολλήθηκε τόσο εύκολα όσο μια προστατευτική ταινία) και έχει μερικά χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της δομής του smartphone. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε αυτήν τη νέα έκδοση του Galaxy Fold και πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι επιτυχής. Τα τελειώματα είναι παραδειγματικά και η εντύπωση της σταθερότητας ξεκινά από την πρώτη στιγμή. Όσο για την αναδιπλούμενη μορφή, πρέπει να το δοκιμάσετε για να κατανοήσετε τις δυνατότητές του.

Διαβάστε επίσης: η δοκιμή μας για το Galaxy Fold

Η Google και η Samsung θέλουν να προσφέρουν “την καλύτερη δυνατή εμπειρία”

Οι αποτυχίες που αντιμετωπίζει η Samsung είναι τελικά θετικές. Οι Κορεάτες όχι μόνο βελτίωσαν το τμήμα υλικού, αλλά είχαν επίσης χρόνο να βελτιστοποιήσουν το λογισμικό. Τα Κορεάτικα μπόρεσαν να συνεργαστούν με την Google βελτιστοποίηση εκατό δημοφιλών εφαρμογών (συμπεριλαμβανομένων Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft Office, Amazon Prime Video ή Spotify) έτσι ώστε να προσαρμόζονται στην αναδιπλούμενη μορφή της οθόνης. Ο Sagar Kamdar, υπεύθυνος προϊόντων Android, λέει:

Απολαύσαμε τη στενή συνεργασία με την ομάδα της Samsung και την κοινότητα προγραμματιστών Android για να διασφαλίσουμε ότι οι χρήστες του Galaxy Fold έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τις αγαπημένες τους εφαρμογές και υπηρεσίες.

Το Galaxy Fold φτάνει στη Γαλλία στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 στην τιμή των 2020 ευρώ. Ένα ωραίο ποσό που είναι από τους πρώτους που χρησιμοποίησαν το «smartphone του μέλλοντος». Στην Κορέα, η τιμή δεν φαίνεται να συγκρατεί τους καταναλωτές: το Galaxy Fold είναι ήδη διαθέσιμο.

Πηγή: Samsung