Το G-Sync της Nvidia φτάνει σε αυτές τις LG OLED Smart TV

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Νοεμβρίου 2019 στις 19 ώρες και 24 λεπτά

Η τεχνολογία G-Sync της Nvidia αναπτύσσεται σε ορισμένες μάρκες LG OLED Smart TV. Μια ενημέρωση υλικολογισμικού τηλεόρασης θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες ενός μοντέλου από τις σειρές LG E9, C9 και B9 2019.

Όπως ανακοινώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2019, ορισμένες συνδεδεμένες τηλεοράσεις με επώνυμα LG θα ενσωματώσουν σύντομα την τεχνολογία G-Sync που αναπτύχθηκε από τη Nvidia χάρη σε μια ενημέρωση. Ιδανικό για παιχνίδια, το G-Sync σας επιτρέπει να αντιστοιχίσετε τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο που παραδίδονται από την κάρτα γραφικών μιας κονσόλας ή υπολογιστή με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης.

Διαβάστε επίσης: Το AMD FreeSync μπορεί τώρα να λειτουργεί με… μια Nvidia GPU

Τι φέρνει το G-Sync της Nvidia;

Όπως το FreeSync της AMD, αυτή η τεχνολογία αποτρέπει την εμφάνιση σπασμένων εικόνων και επιτρέπει στους παίκτες να απολαμβάνουν ομαλό παιχνίδι. Ως εκ τούτου, δεν θα αντιμετωπίσετε πλέον κανένα πρόβλημα με το σχίσιμο της εικόνας, το οποίο συμβαίνει όταν μετακινείτε τη φωτογραφική μηχανή σας ή μικρο-επιβράδυνση (τραύλισμα).), που οδηγεί σε μια πολύ τρελή εικόνα και μεγάλη έλλειψη ρευστότητας. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρόκειται για εγγενή G-Sync αλλά για ανανέωση μεταβλητής VRR (Variable Refresh Rate) μέσω της διεπαφής HDMI 2.1.

Οι τηλεοράσεις LG ξεχωρίζουν ως πρώτες τηλεοράσεις που θα επωφεληθούν από τη λύση G-Sync της Nvidia. Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι πρώτες έξυπνες τηλεοράσεις που διαθέτουν τεχνολογία δυναμικής ανανέωσης. Από το 2018, ορισμένες τηλεοράσεις Samsung είναι πράγματι συμβατές με το FreeSync και ανανέωση εικόνας έως 120Hz.

Οι τηλεοράσεις LG που επηρεάζονται από αυτήν την καινοτομία είναι αυτές των Οι σειρές LG E9 (65 και 55 ίντσες) C9 (77, 65 και 55 ίντσες) και B9 (65 και 55 ίντσες) κυκλοφόρησαν το 2019. Εάν αγοράσατε την τηλεόρασή σας πέρυσι, δεν θα λάβετε το G-Sync. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις ΗΠΑ έως το τέλος αυτής της εβδομάδας. Τις επόμενες εβδομάδες, ο κατασκευαστής θα προωθήσει την ενημέρωση στις ευρωπαϊκές τηλεοράσεις.