Το Freebox Delta και το One: Free θα αυξήσουν την τιμή της συνδρομής λόγω του Netflix

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η τιμή των συνδρομών Freebox Delta και Freebox One θα αυξηθεί για πελάτες που έχουν εγγραφεί στην προσφορά Standard ή Premium από το Netflix. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου θα μεταβιβάσει την αύξηση των τιμών που αποφασίστηκε από την πλατφόρμα SVOD στα τέλη Ιουνίου 2019 στους λογαριασμούς των συνδρομητών.

Το Free θα αυξήσει την τιμή των συνδρομών Freebox Delta και Freebox One που περιλαμβάνουν πρόσβαση στην πλατφόρμα Netflix SVOD, δήλωσε ο χειριστής στην Ariase. Ο ISP θα ευθυγραμμιστεί πράγματι με την αύξηση των τιμών για τους τύπους Netflix στη Γαλλία, η οποία ισχύει εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Μέχρι στιγμής, οι πελάτες γλιτώθηκαν, αλλά δεν θα μείνουν έτσι για πολύ. Δεν έχει ακόμη κοινοποιηθεί επίσημη ημερομηνία.

Το Netflix αυξάνει τις τιμές του, Δωρεάν επίσης

Αυτό ήταν ένα από τα κύρια επιχειρήματα των διάσημων V7 όταν κυκλοφόρησαν στα τέλη του 2018: Το Netflix περιλαμβάνει χωρίς επιπλέον κόστος στις συνδρομές Freebox Delta και One. Οι συνδρομητές επωφελούνται από το πακέτο Essential, το φθηνότερο, στα 7,99 ευρώ το μήνα κανονικά. Η τιμολόγηση αυτού δεν έχει αλλάξει, οι πελάτες που έχουν εγγραφεί σε αυτόν τον τύπο δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Αυτό δεν ισχύει για τους άλλους.

Στην πραγματικότητα, η Netfilx αύξησε την τιμή της τυπικής συνδρομής της προσφέροντας προβολή σε δύο οθόνες ταυτόχρονα και ορισμό HD από 10,99 σε 11,99 ευρώ το μήνα. Το πιο ακριβό, Premium, με τέσσερις οθόνες και Ultra HD, παρουσίασε αύξηση δύο ευρώ, από 13,99 σε 15,99 ευρώ το μήνα. Προηγουμένως, οι συνδρομητές Freebox Delta και One έπρεπε να πληρώσουν το πλεόνασμα μεταξύ του πακέτου Essential και των άλλων δύο για να επωφεληθούν από αυτό, δηλαδή τρία και έξι ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: Η δωρεάν ξεκινά μια φθηνότερη συνδρομή στο Freebox Delta S χωρίς πρόγραμμα αναπαραγωγής Netflix, Canal ή Devialet

Ωστόσο, αυτή η διαφορά δεν έχει αλλάξει προς το παρόν, ενώ η Standard κοστίζει πλέον τέσσερα ευρώ ακριβότερα και Premium οκτώ ευρώ. Μια ανάκληση για συνδρομητές που θα σταματήσει επομένως σύντομα.

Πηγή: Ariase