Το Free Mobile προσφέρει μείωση 10 ευρώ ανά μήνα στους συνδρομητές

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Free Mobile βρίσκεται στη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες της που έχουν εγγραφεί στην προσφορά ιδιωτικής πώλησης 50 GB για 0,99 ευρώ το μήνα για ένα έτος τον Σεπτέμβριο του 2018. Θα αλλάξουν, όπως είχε προγραμματιστεί, στο πακέτο με 100 GB δεδομένων, αλλά για 9,99 ευρώ μηνιαίως αντί για 19,99 ευρώ.

Οι δωρεάν συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας που έβγαλαν ένα πακέτο μέσω του ιστότοπου Vente Privée (τώρα μετονομάστηκε Veepee) λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν μπορούν να χαμογελούν, ο χειριστής έχει προγραμματίσει να τους δώσει ένα ωραίο δώρο. Όπως αναφέρθηκε από το Univers Freebox, το πακέτο τους επρόκειτο να εξελιχθεί μετά από 12 μήνες από 50 GB δεδομένων για 0,99 ευρώ το μήνα έως την προσφορά premium των 100 GB για 19,99 ευρώ το μήνα. Θα μπορέσουν τελικά να επωφεληθούν από το τελευταίο για δέκα ευρώ λιγότερο ανά μήνα, ή 9,99 ευρώ.

Το Free Mobile εξακολουθεί να χαλάει τους συνδρομητές του Private Sale

Οι πελάτες που έχουν εγγραφεί σε αυτήν την προσφορά μεταξύ 19 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου 2018 λαμβάνουν επί του παρόντος ένα μήνυμα για να τους ειδοποιήσουν. Ως συνήθως, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να επωφεληθείτε από αυτό, όλα είναι αυτόματα. Σημειώστε το ίδιο ότι η τιμή των 9,99 ευρώ είναι εγγυημένη για 12 μήνες, όπως κατά τη διάρκεια του κύματος τον Ιούνιο. Στη συνέχεια επιστρέφει στα 19,99 ευρώ μετά από ένα χρόνο, εκτός από την επέκταση ή τη νέα προσφορά. Τον Μάρτιο, ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρον γιατί η Free Mobile προσέφερε την ίδια έκπτωση για τους συνδρομητές της Private Sale.

Διαβάστε επίσης: Το Free Mobile δεν ενδιαφέρεται για την τιμή των πακέτων Orange, SFR και Bouygues Telecom

Κάθε τρίμηνο, το Free Mobile επιστρέφει με αυτό το είδος προώθησης για τους πρόσφατους συνδρομητές του. Ο στόχος είναι να μην κοιτάζουν αλλού αφού απολαμβάνουν ένα πακέτο πολύ χαμηλού κόστους για ένα χρόνο. Πολλοί καταναλωτές αλλάζουν τακτικά τον χειριστή μεταβαίνοντας από μια νέα προσφορά πελάτη στην άλλη, ειδικά επειδή η φορητότητα αριθμών έχει γίνει τόσο εύκολη και όταν δεν πρέπει να τηρείται καμία περίοδος δέσμευσης.

Πηγή: Freebox Universe