Το Free Mobile δεν ενδιαφέρεται για την τιμή των πακέτων Orange, SFR και Bouygues Telecom

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 1 Αυγ 2019 στις 17 ώρες και 51 λεπτά

Η Free Mobile μοιράστηκε τις προσφορές των ανταγωνιστών της Orange, SFR και Bouygues Telecom στο Twitter με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Φιλίας. Για να υπονοούμε καλύτερα ότι είναι πολύ ακριβά σε σύγκριση με την προσφορά 60 GB δεδομένων για 8,99 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο.

Αυτή την Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019, γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα Φιλίας. Μια εκδήλωση που η Free Mobile γιόρτασε με τον δικό της τρόπο στο Twitter, κοινοποιώντας τις προσφορές πακέτων των ανταγωνιστών της Orange, SFR, Bouygues Telecom, Sosh και Red από την SFR. Φυσικά, δεν υπάρχει θέμα διαφήμισης των αντιπάλων της δωρεάν: Η Free έχει μια ιδέα πίσω από το κεφάλι της δημοσιεύοντας αυτό το μήνυμα.

Το Free Mobile διαφημίζει στο πίσω μέρος των Orange, SFR και Bouygues Telecom

Και δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά για να το βρείτε. Σε απάντηση στο δικό του tweet, ο χειριστής προσθέτει: “Και αν δεν βρείτε την ευτυχία σας, προσφέρουμε δωρεάν” με έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο του Free Mobile και μια εικόνα που δείχνει το ενδιάμεσο πακέτο του με 60 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για 8,99 ευρώ το μήνα για ένα έτος και μετά αυτόματη μετάβαση στο πακέτο των 100 GB στα 19,99 ευρώ ανά μήνα μετά τον προηγούμενο χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Το Free Mobile προσφέρει μείωση 5 ευρώ ανά μήνα στους συνδρομητές για να τους αποτρέψει να φύγουν στο διαγωνισμό

Έξυπνο από την πλευρά του Free που προσφέρει ένα ωραίο κόλπο διαφήμισης στο κοινωνικό δίκτυο. Ο πάροχος προσφέρει αυτό το πακέτο εδώ και πολλούς μήνες, σκοπός του οποίου είναι να ενθαρρύνει τους χρήστες να εγγραφούν χάρη στην εξαιρετική αναλογία δεδομένων / τιμής και στη συνέχεια να τα αλλάξουν αυτόματα στην premium προσφορά του. Προηγουμένως, ήταν όλα ή τίποτα: οι πελάτες έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ των δύο πακέτων ευρώ (0 ευρώ για συνδρομητές Freebox) για 50 MB δεδομένων και του πακέτου 19,99 ευρώ (15,99 ευρώ για συνδρομητές Freebox). Με μόλις 8,99 ευρώ για έναν γενναιόδωρο φάκελο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, η Free φροντίζει να προσελκύσει περισσότερους πελάτες με αυτήν την προσφορά. Απομένει να δούμε αν θα μείνουν μετά από δώδεκα μήνες, αφού πρέπει να πληρώσουν το πλήρες τίμημα.