Το Free συνεχίζει να χάνει συνδρομητές, το Android 10 είναι επίσημο, το σημείο αναφοράς του iPhone 11, ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Free and Free Mobile συνέχισε να χάνει συνδρομητές κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2019, η Google αναπτύσσει την ενημέρωση Android 10 στα Pixels, ένα σημείο αναφοράς αποκαλύπτει την απόδοση του iPhone 11 (XR 2019)… πρόσφατα νέα μαζί.

Πολύ απασχολημένος με την προετοιμασία για την επιστροφή σας στο σχολείο ή την εργασία ή για να ανακαλύψετε τις καινοτομίες του καταλόγου Netflix, δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε τα πάντα.

Δωρεάν χαμένοι 92.000 συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο του 2019

Το Free and Free Mobile συνεχίζει να χάνει συνδρομητές. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Iliad, η Free έχει χάσει 15.000 συνδρομητές Freebox σε 3 μήνες. Ίδια ιστορία στο κινητό, με 77.000 λιγότερους συνδρομητές. Από τις αρχές του 2019, 145.000 καταναλωτές έχουν εγκαταλείψει την τηλεπικοινωνία. Αυτή η πτώση οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ενδιαφέροντος για το πακέτο των δύο ευρώ. Οι νέοι πελάτες ενδιαφέρονται περισσότερο για μια προσφορά όπως το απεριόριστο πρόγραμμα 4G. Η Iliad ανακοίνωσε επίσης αύξηση 1,5% στον κύκλο εργασιών της στη Γαλλία.

Διαβάστε: Οικονομικά αποτελέσματα Free and Free Mobile

Το Android 10 είναι επίσημο: Η Google κυκλοφορεί την ενημέρωση στα Pixels

Ο επίσημος ιστότοπος Android είναι τώρα στα χρώματα του Android 10. Η Google παρουσιάζει τις κύριες νέες δυνατότητες αυτής της νέας έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου του “Live Caption”, μιας δυνατότητας που επιτρέπει στο Android 10 να υποτιτλοποιεί αυτόματα βίντεο και βελτιωμένη σκοτεινή λειτουργία. Η τελική έκδοση του Android 10 κυκλοφορεί στα Pixels.

Διαβάστε: Το Android 10 είναι πλέον επίσημο

iPhone 11 (XR 2019): 4 GB μνήμης RAM και απόδοση ελαφρώς

Ένα πρώτο σημείο αναφοράς για το iPhone 11, διάδοχο του iPhone XR, μόλις εμφανίστηκε στην πλατφόρμα Geekbench. Αυτή η διαρροή αποκαλύπτει λίγο περισσότερο το τεχνικό φύλλο του smartphone. Βρίσκουμε έτσι το νέο chip Apple A13 σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM. Έτσι, το iPhone 11 πέτυχε βαθμολογία 5.415 σε έναν πυρήνα έναντι 4.800 κατά μέσο όρο για το iPhone XR, δηλαδή αύξηση απόδοσης μεταξύ 12 και 13%.

Ανάγνωση: iPhone 11 – ένα σημείο αναφοράς προσφέρει μια πρώτη ματιά στην απόδοσή του