Το Fortnite είναι ακόμα εκτός σύνδεσης, η Huawei κυκλοφορεί το EMUI 10 στο Mate 20 Pro, έρχεται το νέο Freebox, η ανακεφαλαίωση

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Fortnite δεν ήταν προσβάσιμο από μια μαύρη τρύπα που απορροφήθηκε στον χάρτη, η Huawei αναπτύσσει το EMUI 10 beta στο Mate 20 Pro, το Free θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένα νέο Freebox τον Νοέμβριο… Καταγράφουμε τα χθεσινά νέα.

Πολύ απασχολημένος με την ανακάλυψη των καινοτομιών του καταλόγου Netflix (συμπεριλαμβανομένης της σειράς “Πώς να αυξήσετε έναν υπερήρωα” ή την εξαιρετική ταινία Fracture), δεν έχετε βρει τον χρόνο να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις μαζί μας. Μην πανικοβληθείτε αγαπητοί αναγνώστες, θα σας πούμε όλα όσα έχετε χάσει στην καθημερινή μας ανακεφαλαίωση.

Fornite unreachable: δεν μπορεί να παίξει σε PS4, Xbox, Nintendo Switch, Android και iOS

Το Fortnite είναι εκτός σύνδεσης από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Εκείνο το βράδυ, Η αντίστροφη μέτρηση στο The End event τελείωσε τελικά. Ένας μετεωρίτης παρατηρήθηκε στο παιχνίδι και στη συνέχεια ολόκληρος ο χάρτης εξαφανίστηκε σε μια μαύρη τρύπα. Από αυτό το γεγονός, κανένας παίκτης δεν κατάφερε να συνδεθεί στους διακομιστές του παιχνιδιού. Το Fortnite θα επέστρεφε την Πέμπτη το μεσημέρι.

Διαβάστε: Το Fortnite δεν είναι προσβάσιμο – οι διακομιστές παιχνιδιών έχουν κλείσει από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ.

EMUI 10: Η Huawei αναπτύσσει την ενημέρωση Android 10 σε έκδοση beta στο Mate 20 Pro

Παρά τις κυρώσεις από την κυβέρνηση Trump, η Huawei κυκλοφορεί αυτήν την περίοδο την ενημέρωση EMUI 10 με βάση το Android 10 σε έκδοση beta στο Mate 20 Pro. Για να επωφεληθείτε από αυτό μόλις το EMUI 10 είναι διαθέσιμο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta. Η ανάπτυξη της ενημέρωσης Android 10 στην τελική έκδοση στο Mate 20 δεν έχει προγραμματιστεί πριν από τον Δεκέμβριο του 2019.

Διαβάστε: Huawei Mate 20 Pro – Η ενημέρωση Android 10 με EMUI 10 είναι διαθέσιμη σε beta, πώς να την εγκαταστήσετε;

Η Free θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το νέο φτηνό Freebox του το Νοέμβριο του 2019

Σύμφωνα με τους συναδέλφους μας από τον κόσμο, η Free θα μπορούσε να σηκώσει το πέπλο σε ένα νέο Freebox λιγότερο ακριβό από το Freebox Delta κατά το μήνα Νοέμβριο του 2019. Με αυτό το νέο κουτί, ο ISP επιδιώκει πρωτίστως να ανακτήσει το μερίδιο αγοράς στο επίπεδο εισόδου. Ως υπενθύμιση, το Freebox θα είναι εξοπλισμένο με Android TV και θα κατασκευάστηκε από την Huawei.

Διαβάστε: Το Free αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Freebox τον επόμενο μήνα