Το Fortnite απρόσιτο: δεν μπορεί να παίξει σε PS4, Xbox, Nintendo Switch, Android και iOS

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 15 Οκτωβρίου 2019 στις 8 ώρες και 18 λεπτά

Το Fortnite είναι εκτός σύνδεσης από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Με την ευκαιρία του τέλους της σεζόν 10 του παιχνιδιού, η Epic Games αποφάσισε να κλείσει προσωρινά τους διακομιστές. Χθες το απόγευμα, μερικοί παίκτες κατάφεραν να δουν, ανόητοι και ενθουσιασμένοι, ο χάρτης του παιχνιδιού εξαφανίστηκε σε μια τεράστια μαύρη τρύπα. Ενώ περιμένετε την άφιξη της σεζόν 11, είναι αδύνατο να παίξετε το Fortnite σε PS4, Xbox, Nintendo Switch, Android και iOS.

Τα Epic Games έχουν δει τη μεγάλη εικόνα για το τέλος της σεζόν 10 του Fortnite. Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 8:00 μ.μ. KST, η αντίστροφη μέτρηση στο The End event τελείωσε τελικά. Οι παίκτες που παρευρέθηκαν είδαν να απογειωθεί ένας πύραυλος και μια πτώση μετεωρίτη. Τότε ολόκληρος ο χάρτης του παιχνιδιού απορροφήθηκε σε μια τεράστια μαύρη τρύπα. Στα κοινωνικά δίκτυα, η εκδήλωση είχε το μικρό της αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: οι δικηγόροι μηνύσουν το Fortnite επειδή κάνει τους νέους εθισμένους

Το Fortnite δεν είναι προσβάσιμο: οι διακομιστές του παιχνιδιού έχουν κλείσει από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ.

Κατά τη διαδικασία, οι διάφοροι επίσημοι λογαριασμοί Fortnite επέλεξαν εντελώς μαύρο προφίλ και φωτογραφίες εξωφύλλου. Στο Twitter ή το Youtube, τα Epic Games μεταδίδονται τώρα ζωντανά το βίντεο μιας ενοχλητικής μαύρης τρύπας. Ο μικρός κόσμος του Fortnite αναμένεται να επανεμφανιστεί σύντομα σε μια εντελώς διαφορετική μορφή.

Από αυτό το συμβάν, κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να συνδεθεί στους διακομιστές του παιχνιδιού, είτε σε κινητό είτε σε κονσόλα. Τα Epic Games πιθανώς εκμεταλλεύονται τη μετάβαση μεταξύ της σεζόν 10 και της σεζόν 11 στην οργάνωση συντήρηση, όπως συμβαίνει τακτικά. Κάθε δύο εβδομάδες, το Fortnite είναι όντως εκτός σύνδεσης για μία ή δύο ώρες.

Ο εκδότης κάνει τακτικά μεγάλες αλλαγές και τροποποιήσεις στον χάρτη Fortnite για να συνεχίσει τους θαυμαστές. Αυτή τη φορά, μπορούμε να βασιστούμε σε σημαντικές αλλαγές. Ένα πλήρως αναθεωρημένο μενού σύντομα θα αναπτυχθεί. Προς το παρόν, είναι εντελώς άγνωστο πότε θα επιστρέψει το παιχνίδι. Για τους πιο ανυπόμονους, σας συμβουλεύουμε να παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο. Δεν πρέπει να περάσει πολύς χρόνος πριν αποκαλύψει ενδείξεις.

https://www.youtube.com/watch?v=huDgBRqbMuc