Το Final Fantasy VII Remake: Το Square Enix αναβάλλει την κυκλοφορία του παιχνιδιού έως τις 10 Απριλίου 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Final Fantasy VII Remake βλέπει την κυκλοφορία του να αναβάλλεται για τις 10 Απριλίου 2020. Αρχικά προγραμματισμένο για τις 3 Μαρτίου 2020, ο Square Enix λέει σε μια δήλωση ότι αυτός ο επιπλέον χρόνος είναι απαραίτητος για να φέρει “τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι”.

Πίστωση: Square Enix

Ειδοποίηση για τους θαυμαστές του Cloud, θα πρέπει να περιμένουμε έναν επιπλέον μήνα προτού μπορέσουμε να δώσουμε τα χέρια στο Final Fantasy VII Remake. Αρχικά προγραμματίστηκε για τις 3 Μαρτίου 2020, ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου 2020, όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός παιχνιδιών Yoshinori Kitase μέσω δήλωσης που κυκλοφόρησε στις 14 Ιανουαρίου.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς περιμένετε την κυκλοφορία του FINAL FANTASY VII REMAKE και περιμένατε υπομονετικά να εξερευνήσετε τους καρπούς της εργασίας μας. Για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε ένα παιχνίδι που ταιριάζει στο όραμά μας και η ποιότητα του οποίου ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των θαυμαστών μας, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 10 Απριλίου 2020.

Έχουμε πάρει αυτή τη δύσκολη απόφαση, ώστε να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε μερικές επιπλέον εβδομάδες εργασίας για να δώσουμε τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και συγγνώμη από όλη την ομάδα σε όλους τους θαυμαστές μας, γιατί ξέρω ότι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο πριν παίξετε το παιχνίδι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την υποστήριξή σας », καταλήγει ο παραγωγός.

Διαβάστε επίσης: Το Final Fantasy VII Remake θα είναι αποκλειστικό PS4 για ένα χρόνο

Ένας πολύ απασχολημένος μήνας

Η Square Enix καθυστερεί την κυκλοφορία του Final Fantasy VII Remake πιθανώς για καλό λόγο, αλλά αυτή η καθυστέρηση έχει το μερίδιο των κακών ειδήσεών της. Με ένα λανσάρισμα που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου, το RPG απέφυγε σοβαρούς ανταγωνιστές. Ανταγωνιστές που θα δυστυχώς θα αντιμετωπίσει τον Απρίλιο του 2020, ξεκινώντας με ένα συγκεκριμένο Cyberpunk 2077 που έχει προγραμματιστεί για τις 16 Απριλίου 2020, ενώ στις 3 Απριλίου ένα άλλο remake θα εισέλθει στην αγορά: Resident Evil 3 Remake .

Ο Μάρτιος δεν πρέπει να ξεπεραστεί με την κυκλοφορία του Eternal Doom and Animal Crossing: New Horizon στις 20 Μαρτίου και στη συνέχεια του Persona 5 Royal στις 31 Μαρτίου 2020. Για τους πιο ανυπόμονους, θα πρέπει να παιχτεί ένα επίδειξη του Fake Remake FF7 σύντομα θα είναι διαθέσιμο στο PSN.

Πηγή: Δελτίο τύπου