Το Final Fantasy 7 Remake θα είναι αποκλειστικό PS4 για ένα χρόνο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Final Fantasy 7 Remake θα κυκλοφορήσει αρχικά στο PS4 αλλά θα κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες, είναι πλέον σίγουρο. Η Square Enix κράτησε το μυστήριο γύρω από την ερώτηση, αλλά μια επίσημη εικόνα του εξωφύλλου του παιχνιδιού υποδεικνύει ότι θα μπορεί να αναπαραχθεί αποκλειστικά στην κονσόλα Sony μέχρι τις 3 Μαρτίου 2021.

Για τις εκδόσεις PC και Xbox, οι παίκτες θα πρέπει να είναι υπομονετικοί για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το Final Fantasy 7 Remake ανακοινώθηκε το 2015. Μια ερώτηση που ενοχλεί το μυαλό των ανθρώπων: θα κυκλοφορήσει αλλού παρά στο PS4 ; Το Square Enix διατήρησε οικειοθελώς την ασάφεια γύρω από το θέμα. Πριν από λίγες εβδομάδες, το Xbox Germany έριχνε μια κυκλοφορία στο Xbox One από τις 3 Μαρτίου 2020, και στη συνέχεια ο εκδότης αρνήθηκε τις πληροφορίες: “δεν έχουμε σχέδιο κυκλοφορίας για άλλες πλατφόρμες “.

Final Fantasy 7 Remake: Αναμένεται έκδοση για PC και Xbox το 2021

Το Final Fantasy 7 Remake θα είναι ένα “Προσωρινό PS4 αποκλειστικό έως τις 3 Μαρτίου 2021”, δηλώνει ένα επίσημο εξώφυλλο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες στον ιστότοπο Square Enix. Αυτό αντιστοιχεί σε τουλάχιστον 12 μήνες αποκλειστικότητας. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε σε ποιες άλλες πλατφόρμες θα ξεκινήσει το παιχνίδι μετά από αυτήν την προθεσμία. Την ημερομηνία αυτή, το Xbox Scarlett και το PS5 θα είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά. Είναι επομένως ένα ασφαλές στοίχημα ότι το Final Fantasy 7 Remake θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα το 2021 στο Xbox One, σίγουρος Τεμ και στην επόμενη γενιά κονσολών από τη Sony και τη Microsoft.

Διαβάστε επίσης: Final Fantasy VII Remake, ανακαλύψτε το νέο τρέιλερ παιχνιδιού

Ως υπενθύμιση, αυτό το Remake, το οποίο είναι το πιο αναμενόμενο εδώ και πολλά χρόνια, θα κυκλοφορήσει σε πολλά μέρη. Η συνέχεια είναι ήδη σε εξέλιξη σύμφωνα με τον Tetsuya Nomura, τον κορυφαίο προγραμματιστή. Η πρώτη δόση θα επικεντρωθεί σε μέρος των περιπετειών του Cloud Strife, αλλά υπόσχεται να είναι τόσο πλήρης όσον αφορά το περιεχόμενο όσο και ένας πλήρης τίτλος. Οι παίκτες του PS4 δεν έχουν κανένα λόγο να πάρουν το προβάδισμα σε αντίθεση με άλλους. Απλώς πρέπει να περιμένουν μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας της 3ης Μαρτίου 2020.